Από το Κάτι Ξαναψήνεται έπαιξε στον Σασμό – Ο κομπάρσος που έγινε viral στο Twitter

Σασμός: Το είδαμε και δεν το πιστεύαμε το βράδυ της Πέμπτης στη σειρά του Alpha.
Οι χρήστες του Twitter ξετρελάθηκαν όταν είδαν τον παίκτη που είδαν πρόσφατα στο Κάτι ξαναψήνεται να παίζει στη σειρά Σασμός.

Πιο αναλυτικά…

Απόψε είδαμε τον αδελφό του Σταύρου, τον Βαγγέλη σε πλήρη… δράση στην πράσινη τσόχα μιας και έχει μεγάλη αδυναμία στον τζόγο!

Η δυνατή σκηνή που ο Βαγγέλης (ρόλο που υποδύεται ο ηθοποιός Γιώργος Τριανταφυλλίδης τον οποίο και απολαύσαμε στον Σιωπηλό Δρόμο) χάνει μία ολόκληρη περιουσία στα χαρτιά και αρχίζει και ωρύεται, βάζοντάς τα με τον παίκτη που του τα έχει πάρει όλα, έκανε το Twitter να πάρει φωτιά από τα σχόλια των χρηστών οι οποίοι φυσικά και… τρόλαραν την όλη σκηνή.
Οι περισσότεροι “χρησιμοποίησαν” την εικόνα και την ατάκα της αγαπημένης Άντζελας Δημητρίου η οποία σε τηλεοπτική της εμφάνιση είχε πει με το χαρακτηριστικό της στυλ “Δε φωνάζουμε”. Και δεν ήταν φυσικά μόνο αυτά τα σχόλια.

Viral ΕίδησηΣτάθης Μαντζώρος: Η ηλικία, η καταγωγή, οι Άγριες Μέλισσες και ο ρόλος του Παντελή Αγγελάκη στον Σασμό

Ακολούθησαν και άλλα με μία άλλη σκηνή, αυτή τη φορά στην καντίνα της Άσπας η οποία είναι θυμωμένη επειδή χάλασε το μοτέρ της γεννήτριας της καντίνας. Χωρίς αυτή, δεν μπορεί να δουλέψει. Ο τεχνικός που βρέθηκε εκεί δήθεν για να την ελέγξει, θύμισε κάτι στους τηλεθεατές. Οι περισσότεροι έγραψαν σε μηνύματά τους στο Twitter πως πρόκειται για τον Γιάννη Διακομανώλη, παλιότερο παίκτη του Κάτι Ξαναψήνεται ο οποίος είχε συστηθεί τότε ως παρουσιαστής και ηθοποιός.


Ο τεχνικός έκανε… θραύση στο Twitter, παρ’ όλο που οι ατάκες του στον Σασμό ήταν ελάχιστες. Απλώς είπε στην Άσπα ότι αν δεν αλλάξει το μοτέρ, δεν γίνεται τίποτα. Μάλιστα την ενημέρωσε ότι ένα καινούργιο μοτέρ κοστίζει 3000 ευρώ. Κάτι που αποκαρδίωσε την Άσπα η οποία αναμένεται να φύγει για τα Ιωάννινα για να δει την ξαδέλφη της και να ξεκουραστεί.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts