Ατελείωτο παιχνίδι με LEGO® τουβλάκια λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι στο Golden Hall

Αυτό το Σεπτέμβρη, λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία, το Golden Hall γεμίζει με πολύχρωμα μικρά και μεγάλα τουβλάκια. Τα αγαπημένα σε όλους LEGO® τουβλάκια επιφυλάσσουν υπέροχες εκπλήξεις στους πιστούς τους φίλους από 7 εως 22 Σεπτεμβρίου.

Οι κατασκευές, τα χαμόγελα και το παιχνίδι ξεκινούν από το ισόγειο. Την πρώτη εντυπωσιακή έκπληξη θα συναντήσετε στο stage “Χτίζω την Τάξη μου με LEGO® τουβλάκια”. Εκεί τα παιδιά μπορούν όντως να χτίσουν την τάξη τους με πολύχρωμα τουβλάκια και να κάνουν πρωτότυπες κατασκευές στα θρανία τους.

Όσοι αγαπούν τα LEGO® City και έχουν ζωηρή φαντασία, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθούν το stage “LEGO® City Χτίζω την πόλη του Μέλλοντος”, όπου τους δίνεται η δυνατότητα να χτίσουν τη φανταστική τους πόλη, να φωτογραφηθούν μέσα σε αυτή και να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για να διεκδικήσουν ένα ταξίδι στο Σπίτι της LEGO® και στη LEGOLAND στο Μπίλουντ της Δανίας.

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts