Αυτή έπιασε την ανθοδέσμη στον γάμο Παναγιώταρου-Γιαννόπουλου!

Ένας glamorous γάμος πραγματοποιήθηκε στο Σάββατο!  Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Αριστομένης Γιαννόπουλος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου κι έπειτα ακολούθησε party με πολύ χορό, κέφι και εκλεκτούς καλεσμένους. Η μεγάλη έκπληξη του ζευγαριού στους καλεσμένους ήταν ότι εμφανίστηκε ο Μπο για να τραγουδήσει ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου η οποία τραγούδησε για παραπάνω από μία ώρα. Η τραγουδίστρια ήταν η μεγάλη έκπληξη του γαμπρού στη νύφη καθώς η Έλλη είναι η αγαπημένη της Αλεξάνδρας.

Η όμορφη νύφη δεν παρέλειψε να πετάξει την ανθοδέσμη την οποία έπιασε η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας, Ελίζαμπεθ ΕλέτσιΔείτε τις εικόνες που εξασφαλίσαμε:

Διαβάστε επίσης:

Η Τραγουδίστρια Τα Έτσουξε Και Υποβασταζόμενη Κατέβαινε Τα Σκαλιά Στη Μύκονο

Είναι γεγονός! Ο Μένιος Φουρθιώτης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »