Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν;

Σοβαρή αλλά σταθερή χαρακτηρίζει την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, το νέο ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε σήμερα (7/1) από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος λίγο μετά το θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου, εισήχθη στο νοσοκομείο έχει ανησυχήσει τους δικούς του ανθρώπους αλλά και όλους εκείνους που τον έχουν αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη δουλειά του.
Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή αλλά ευτυχώς σταθερή.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ανακοινώνεται, ότι ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου».

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις λοιπόν, συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν οι θεράποντες ιατροί για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος εισήχθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην εντατική με πνευμονικό οίδημα και προβλήματα με την καρδιά του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts