Αυτή η νύχτα μένει: Μπαίνει η Δέσποινα Βανδή στη σειρά;

Αυτή η νύχτα μένει: Η Δέσποινα Βανδή τα τελευταία χρόνια έχει συζητηθεί πολύ όχι τόσο για την καριέρα της στο τραγούδι αλλά για τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη και τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η ίδια, φαίνεται πως έχει αφήσει λίγο το τραγούδι σε δεύτερη μοίρα και δείχνει να θέλει να ασχοληθεί λίγο πιο επαγγελματικά με την τηλεόραση. Η συμμετοχή της στο Just the 2 of us αλλά και η παρουσίαση ταξιδιωτικών εκπομπών τις προηγούμενες σεζόν το αποδεικνύουν περίτρανα.

Τον τελευταίο καιρό, αφού έκανε και πρεμιέρα η νέα σειρά του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει, στην οποία και πρωταγωνιστεί ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, κυκλοφορούν διάφορες φήμες ότι θα δούμε και τη Δέσποινα Βανδή να συμμετέχει σε αυτή.

Άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο καθώς οι παλιοί θυμούνται την τεράστια επιτυχία που είχε σημειώσει όταν συμμετείχε και πάλι ως τραγουδίστρια, στη σειρά των Ρήγα – Αποστόλου, Δυο ξένοι!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του magazinomou.gr, η Δέσποινα Βανδή, θα υποδυθεί μια τραγουδίστρια του νυχτερινού κέντρου Όνειρο αλλά όχι τον εαυτό της! Θα είναι καθαρά ένας ρόλος. Τίποτα φυσικά από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους συντελεστές, την ίδια ή το κανάλι και μένει να δούμε στις οθόνες μας αν αυτό θα γίνει πράξη, στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Bonus Video:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts