Αυτή η νύχτα μένει: Το “πρόδωσε” η Γερμανού – Spoiler μεγατόνων για τον βιαστή της Μυρτώς

Στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, εμφανίστηκε ο Φοίβος Παπακώστας, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μίλτο στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”, ο οποίος βίασε την Μυρτώ και παράλληλα βιώνει μία κόλαση στο σπίτι του με τον πατέρα του.

Ο ίδιος, λοιπόν, προχώρησε σε δηλωσεις για τις εξελίξεις της σειράς,εξηγώντας ποιες ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές που έπρεπε να υποδυθεί. Δεν θέλησε να κάνει κανένα spoiler για το σίριαλ, αλλά η παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού, δεν άντεξε και το είπε μόνη της.

Το απόλυτο spoiler για το “Αυτή η νύχτα μένει


«Δεν ήταν δύσκολες μόνο οι σκηνές βίας με τον πατέρα, ήταν και με τη μητέρα και με τη Μυρτώ. Η δυσκολία των σκηνών κυμαίνονταν περισσότερο στο πόσο περιγραφικοί θα είμαστε στη βία ή αν η βία προκύπτει μέσα από τη σχέση τους. Είχαμε πολύ λίγο χρόνο, αυτό είναι το εξαιρετικό με την τηλεόραση, ότι πρέπει να καλύψεις ταχύτηρες μεγάλες, με σημαντικές σκηνές σε μικρό χρονικό διάστημα», δήλωσε και συνέχισε: «Με τη μητέρα ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές».

Για το πώς προσέγγισε τον ρόλο του, εξήγησε: «Αυτή είναι η γενιά των γονιών μας. Με φαντασία, φωτογραφίες, παρακολούθησαν κινηματογραφικά διάφορα πράγματα, ντοκιμαντέρ, ιστορίες ανθρώπων και το βιβλίο τα λέει όλα και πολύ περισσότερα».

«Ο Μίλτος έφυγε από το Αγρίνιο και τον ακολούθησε η μητέρα του. Θα γυρίσει κάποια στιγμή και θα ξαναμπλέξει κάποια στιγμή», είπε τότε η παρουσιάστρια.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts