Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να καθαρίσεις τα προϊόντα μακιγιάζ

Τα προϊόντα που χρησιμοποιείς για το μακιγιάζ σου θέλουν απαραιτήτως καθάρισμα! Μπορεί να το αγνοείς όμως είναι πολύ σημαντικό να το κάνεις.

Ιδιαίτερα τα ρουζ, οι πούδρες, οι σκιές κι όλα εκείνα που είναι κυρίως σε compact μορφή είναι πολύ πιθανό να μαζεύουν βακτήρια και μικρόβια από την επαφή τους με τα δάχτυλά σου και φυσικά τα πινέλα. Επομένως, ακόμα κι αν εσύ πλένεις μετά το πινέλο σου είναι πιθανό, η πούδρα που θα το ξανακουμπήσεις να έχει μικρόβια που πάλι θα μεταφερθούν στην επιδερμίδα σου.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν;

Για σκιές, ρουζ και πούδρες χρειάζεσαι καθαρό οινόπνευμα κι ένα μπουκαλάκι με vaporisateur. Ψέκασε την επιφάνεια που θες και άφησέ την να στεγνώσει. Το ίδιο κάνεις και με τα μολύβια ματιών και χειλιών, απλά μετά χρειάζονται καλό σκούπισμα.

Αν θες να καθαρίσεις ένα μπουκαλάκι με υγρό foundation ή αυτό από το mascara, τότε βούτηξε μία μπατονέτα στο οινόπνευμα και καθάρισε προσεκτικά το στόμιο μέσα κι έξω, προσέχοντας μη στάξει μέσα.

Οι ξύστρες και τα ψαλίδια για τα φρύδια μπορείς να τα βουτήξεις μέσα σε οινόπνευμα για λίγο και να τα αφήσεις να στεγνώσουν καλά.

Κάνε το σήμερα κιόλας!

The post Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να καθαρίσεις τα προϊόντα μακιγιάζ appeared first on Teta Beauty Salon.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts