Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου για το 2021!

Όπως πάντα, το 2021 θα έχει καλές και κακές στιγμές για όλα τα ζώδια, μάλιστα υπάρχει ένας συγκεκριμένος μήνας κατά τον οποίο θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες και προβλήματα, θα δυσαρεστηθούν από μια εξέλιξη, θα στενοχωρηθούν ή θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους. Πότε θα περάσει δύσκολα το δικό σου ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ
Ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που θα σε δυσκολέψει περισσότερο. Κυρίως στην αρχή του. Θα μαζευτούνε πολλά μικροπράγματα που θα σε ταλαιπωρήσουν και δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι διαφωνίες.


ΤΑΥΡΟΣ
Σκούρα θα τα βρεις τον Ιούλιο. Όλα σχεδόν θα σου πάνε στραβά, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου. Το άγχος θα χτυπήσει κόκκινο κι εσύ θα παλεύεις για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο δύσκολος μήνας για σένα μέσα στο 2021 θα είναι ο Νοέμβριος. Τίποτα δεν θα σου πηγαίνει όπως το θες και θα αναρωτιέσαι αν όντως όλα τα άστρα είναι εναντίον σου…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ετοιμάσου για έναν ζόρικο Σεπτέμβρη. Είτε είσαι single, είτε σε σχέση, θα έχεις διάφορα θέματα στα ερωτικά σου με τις παρεξηγήσεις να δίνουν και να παίρνουν. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις καλύτερα με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ
Η υπομονή σου θα εξαντληθεί μέσα στον Οκτώβρη. Και σίγουρα δεν θα μπορείς να «μαζέψεις» την γλώσσα σου. Θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και θα περάσεις κάποιες δοκιμασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σχεδόν τίποτα από όσα σχεδιάζεις δεν θα σου βγει τον Μάιο. Όλα τα πλάνα σου θα ακυρώνονται και στο τέλος θα νιώθεις θυμό και ότι δεν έχεις κάνει καμία πρόοδο.

ΖΥΓΟΣ
Η συνεχιζόμενη επιρροή τόσο του Ουρανού, όσο και του Πλούτωνα, θα έχει μια αποσταθεροποιητική επίδραση πάνω σου. Τον Σεπτέμβριο τίποτα δεν θα σου βγαίνει και μπορεί να βρεθείς σε οικονομικά μπλεξίματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρότι ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των Χριστουγέννων, των γιορτών και της χαράς, εσύ θα περάσεις ένα δράμα. Κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την σχέση σου…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τον Μάιο θα κληθείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση, είτε για κάτι που έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή, είτε με την επαγγελματική. Τι θα κάνεις; Θα ακολουθήσεις το μυαλό ή την καρδιά;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα έξοδά σου τον Φεβρουάριο μπορεί να είναι πάρα πολλά. Είτε «έφαγες» τα χρήματά σου σε διακοπές και δώρα, είτε όχι, πρέπει να γίνεις πιο σκληρός με την διαχείρισή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είτε ήσουν σε μια σχέση για λίγο, είτε μόλις μπήκες, ο Δεκέμβριος θα είναι ένας περίεργος μήνας για σένα. Μπορεί να βάλει στον πάγο το ειδύλλιό σου για κάποιο καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ
Όλα στραβά θα σου πηγαίνουν τον Σεπτέμβριο και θα χάσεις το μέτρημα με τις αναποδιές. Θα παλεύεις να μείνεις αισιόδοξος/η, αλλά δεν θα είναι εύκολο.

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts