Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Παρασκευή 24/7

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Η καλή ενέργεια που λαμβάνεις σήμερα βοηθά και εξυπηρετεί τις πρακτικές υποθέσεις σου ως προς την επίλυση και προώθηση τους. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα της εργασίας σου και τα αποτελέσματα στις προσπάθειες σου είναι αρκετά ικανοποιητικά. Ο αυθορμητισμός και η ανάγκη σου για ανανέωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου απόψε λειτουργούν με μεγάλη θετικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να ελπίζεις σε μια επανασύνδεση αρκεί να είσαι υπομονετική και να τον αφήσεις να κάνει το πρώτο βήμα.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Υπάρχει καλή ενέργεια γύρω σου σήμερα και μπορείς να απολαύσεις κάτι διαφορετικό, μοναδικό ή απλά διασκεδαστικό. Χρειάζεσαι πραγματικά ένα διάλειμμα απ’ τις πιέσεις που έχεις δεχτεί το τελευταίο διάστημα και η διέλευση της Σελήνης απ’ το ηλιακό πέμπτο οίκο σου δε σταματά να στο υπενθυμίζει. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα στα εργασιακά όμως με τον τρόπο σου μπορείς να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Απέφυγε τις επιπολαιότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε βγάζει απ’ τη μονοτονία σου.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να είναι χρήσιμο για να κάνεις ένα βήμα πίσω απ’ τους ταραχώδη ρυθμούς σου για να χαλαρώσεις ή να απολαύσεις τον εαυτό σου. Το φεγγάρι περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας ενθαρρύνοντας σε να καλύψεις τις ανάγκες σου για άνεση και ασφάλεια. Η απόσταση από μια προβληματική κατάσταση στα εργασιακά μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Αν βρίσκεσαι μέσα σε μια μόνιμη σχέση απέφυγε τους πειρασμούς και μη δίνεις δικαιώματα στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ευχάριστη συνάντηση μπορεί να είναι το ξεκίνημα μιας νέας ερωτικής ιστορίας.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να ανακαλύψεις ένα νέο ενδιαφέρον ή να βρεις χρήσιμες πληροφορίες. Η Σελήνη συνεχίζει να ενθαρρύνει την ανάληψη πολλών έργων και τη διασκέδαση ποικίλων ιδεών, μέχρι τη στιγμή που μετακινείτε στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Το να νιώθεις άνετα γίνεται συναισθηματική σου ανάγκη. Είσαι παραπάνω από πρόθυμη να διαπραγματευτείς και να εναρμονιστείς στα εργασιακά. Χαρούμενη και εγκάρδια είναι η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειες σου φαίνεται να παίρνουν τέλος.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγο πίσω απ’ τις υποχρεώσεις σου σήμερα προκειμένου να επαναφέρεις τις ισορροπίες σου. Φαίνεται να απολαμβάνεις τις εξελίξεις στα εργασιακά και να ανακαλύπτεις την εσωτερική δύναμη σου. Γίνεσαι λίγο πιο τολμηρή απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και τον εκπλήσσεις ευχάριστα. Εσύ που είσαι μόνη, πολλά υποσχόμενες φαίνεται να είναι νέες γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Η Σελήνη που περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στο δικό σου ζώδιο είναι εξαιρετική για τη σύνδεση με τα συναισθήματα σου. Μπορεί να αισθανθείς αναζωογονημένη, καθώς είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις πίσω σου ζητήματα που σε ενοχλούν ή υπονομεύουν την προσωπική άνεση σου. Διοχέτευσε δημιουργικά την ενέργεια σου στα εργασιακά. Η διάθεση σου για ειλικρινείς συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου δίνει τη δυνατότητα να αφήσετε πίσω σας προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια επανασύνδεση που θα έχει μακροπρόθεσμη πορεία και διάρκεια.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Χρειάζεσαι αρκετό χώρο και χρόνο για να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις τα πρόσφατα γεγονότα. Είναι μια καλή ιδέα να εξετάσεις το ενδεχόμενο το εάν έχει κολλήσει πολύ σε κάποια πράγματα που δεν πρέπει. Χρήσιμες πληροφορίες σου δίνονται στα εργασιακά που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Η Σελήνη αργά το βράδυ περνά στο δικό σου ζώδιο και αυξάνει τη συναισθηματική ενέργεια σου. Αυτό σε βοηθά στο να πλησιάσεις ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κράτησε ακμαία την ψυχολογία σου και να είσαι βέβαιη πως πολύ σύντομα θα αλλάξουν πολλά.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Μπορεί να υπάρξουν υπέροχες συνομιλίες και διανοητικές συνδέσεις ή συσχετίσεις σήμερα, καθώς και η ανάγκη σου για συναντήσεις με φίλους και ελαφριά διασκέδαση τείνει να κυριαρχεί. Η ανταλλαγή ιδεών στα εργασιακά φαίνεται να είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Αργότερα σήμερα η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και σε οδηγεί στην αγκαλιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι η μοναξιά σου τελειώνει.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Είσαι σε θέση σήμερα να διαχειριστείς ή να καθοδηγήσεις άλλους κι αυτό το απολαμβάνεις. Οι ιδέες σου στα εργασιακά είναι πλούσιες και ευφάνταστες, γι’ αυτό φρόντισε να τις εκφράσεις. Αν ψάχνεις για κάποιες απαντήσεις απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου μην το κάνεις με γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση η ανταπόκριση που θα έχεις είναι ικανοποιητική.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερος

Είσαι σήμερα εστιασμένη στο μέλλον και έχεις το βλέμμα σου ψηλά, δείχνοντας λιγότερο ενδιαφέρον στις λεπτομέρειες. Είναι εύκολο να εκφραστείς με ικανοποιητικό τρόπο και να είσαι σαφής σ’ αυτά που θέλεις να πεις. Ενώ σου αρέσει να μοιράζεσαι τις ιδέες σου κυρίως στα εργασιακά, τείνεις να ακολουθείς το δικό σου τρόπο, ανεξάρτητα από τα σχόλια. Υπάρχει μεγαλύτερη αποδοχή από πλευράς σου στις απόψεις και επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση ή την κατάκτηση ενός προσώπου κινήσου δυναμικά.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Είναι μια υπέροχη μέρα η σημερινή για παρατήρηση και στρατηγική. Είναι καιρός άλλωστε για την εφαρμογή μικρών διαχειρίσιμων αλλαγών. Εάν έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε κάτι μόνη σου, να είσαι βέβαιη πως τα αποτελέσματα σε ανταμείβουν. Κάνε ουσιαστικά βήματα και προτάσεις στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα πρόσωπο που γνωρίζεις στο φιλικό σου περιβάλλον κεντρίζει το ενδιαφέρον σου.

Ζώδια σήμερα: Ιχθύες

Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα για να εναρμονιστείς με τους άλλους, να συζητήσεις και να τους κατανοήσεις. Θέλεις άλλωστε να ξεφύγεις από επαναλαμβανόμενα μοτίβα επικοινωνίας και αυτή η νέα προσέγγιση βοηθά στη βελτίωση των σχέσεων αλλά και γενικότερα των πραγμάτων. Οι διαπραγματεύσεις, οι συμβιβασμοί αλλά και οι συμφωνίες ευνοούνται. Ευαισθησία και ρομαντισμό χρειάζεται η ερωτική σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι ιδιαίτερα ελκυστική και προσιτή σήμερα.

Πηγή: Τlife
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts