Αφροδίτη Λιάντου: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Εβελίνας Παπούλιας και πατέρας της νεαρής

Η Εβελίνα Παπούλια είναι μία από τις πιο ταλαντούχε ηθοποιούς της γενιάς της, που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από τους ρόλους που έχει υποδυθεί.

Όπως είναι γνωστό η κόρη της ηθοποιού, Αφροδίτη Λιάντου πρωταγωνιστεί φέτος στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, Η Γη της Ελιάς, και έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις υποκριτικές της ικανότητες. Και μπορεί την μητέρα της να την ξέρετε, τον πατέρα της όμως;
Η Εβελίνα Παπούλια από το 1999 μέχρι το 2001 υπήρξε παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάντο, με τον οποίο απέκτησαν την κόρη τους Αφροδίτη.

Μπορεί ο γάμος τους να μην κράτησε πολύ, ωστόσο οι δύο τους διατηρούν μέχρι σήμερα άψογες σχέσεις για χάρη της κόρης τους.

Ο Γιώργος Λιάντος, είναι επίσης ηθοποιός όμως έχει γίνει περισσότερο γνωστός μέσα από μεταγλωττίσεις που κάνει, αφού η φωνή του έχει συντροφεύσει αρκετούς ήρωες και τηλεοπτικά σποτ.

Μάλιστα το 2016 ο Γιώργος Λιάντος παντρεύτηκε με την Δήμητρα Βαμβακάρη και η Εβελίνα Παπούλια ήταν εκεί για να στηρίξει τόσο τον πρώην σύζυγος της, όσο και την κόρη τους.

«Ακόμα είμαι μέσα μου μαμά, αλλά λειτουργώ περισσότερο ως φίλη για να μην την πνίξω με το μαμαδίστικο. Δεν έχει καμία σύγκριση της κόρης μου με εμένα, υπάρχουν διαφορετικά όνειρα και «θέλω». Δεν ξέρω αν ήθελα να παίξω με την κόρη μου, δεν είμαι έτοιμη, γιατί δεν θα μπορώ να παίξω, θα τσεκάρω συνέχεια», έχει δηλώσει σε συνέντευξη της η Εβελίνα Παπούλια, για την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου.

Δείτε παρακάτω τον πρώην σύζυγο της Εβελίνας Παπούλια και πατέρα της Αφροδίτης Λιάντου:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts