Αφροδίτη Λιάντου: Η έκπληξη στον σύντροφό της Αλέξανδρο Σκουρλέτη για τα γενέθλιά του

Η Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη έκανε έκπληξη στον Αλέξη! Η τούρτα για τα γενέθλια του ηθοποιού και οι κοινές διακοπές.
Τις πρώτες κοινές τους διακοπές απολαμβάνουν η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μετά το τέλος της πρώτης σεζόν και μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν μαζί τους δυο πρωταγωνιστές, Μυρτάλη και Αλέξη.
Οι δυο ηθοποιοί παρέα με μερικούς ακόμη συμπρωταγωνιστές τους, αυτό το διάστημα απολαμβάνουν ολιγοήμερες διακοπές στις Σπέτσες με την Αφροδίτη να κάνει μάλιστα και μια έκπληξη στον σύντροφό της, Αλέξανδρο με αφορμή τα γενέθλιά του.
Όπως είδαμε στα stories του ηθοποιού κατά τη διάρκεια της βραδινής τους εξόδου, η Αφροδίτη παρέα με την Αντιγόνη Νεοφύτου, του έκαναν έκπληξη κρατώντας μια τούρτα ενώ όλοι μαζί του τραγούδησαν το happy birthday!

Αυτές είναι οι πρώτες κοινές διακοπές της Αφροδίτης και του Αλέξανδρου μαζί με φίλους και δείχνουν πραγματικά ξέγνοιαστοι και πολύ ευτυχισμένοι!

Η πολυτάλαντη κόρη της Εβελίνας Παπούλια και ο γνωστός ηθοποιός ήρθαν πιο κοντά με αφορμή τα γυρίσματα των κοινών τους σκηνών.

Είναι ζευγάρι εδώ και περίπου πέντε μήνες και όσοι τους ζουν από κοντά κάνουν λόγο για έναν πολύ δυνατό έρωτα. Είναι, ωστόσο, αποφασισμένοι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, προφυλάσσοντας τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους συνειδητοποίησαν από πολύ νωρίς τη μεταξύ τους χημεία και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts