Βαγγέλης Περρής: «Περιμένουμε συγκεκριμένη συμβουλή για τον ΣΚΑΪ»

Μεσημέρι Τρίτης ο Βαγγέλης Περρής ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ ότι το Rodeo θα πρέπει να κατεβάσει αυλαία την Παρασκευή. Οι λόγοι, δεν υπάρχει χώρος στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.  Τελικά, το Rodeo έριξε αυλαία χθες και ο αποχαιρετισμός στους τηλεθεατές έγινε με μία κάρτα, καθώς η εκπομπή ήταν γραμμένη. Ο Μιχάλης Πλεμμένος από το Happy Day συνάντησε τον Βαγγέλη Περρή κι εκείνος άφησε να εννοηθεί ότι ήδη ο δικηγόρος του εξετάζει πώς θα αντιμετωπίσει το θέμα: «Η εκπομπή δεν θα υπάρχει στον ΣΚΑΪ. Επειδή τα θέματα είναι ευαίσθητα και δεν θέλουμε να εκτεθούμε -επειδή την κάθε κουβέντα την μετράει ο καθένας διαφορετικά- περιμένουμε να έχουμε μια συγκεκριμένη συμβουλή για να δούμε πώς θα το χειριστούμε. Η εκπομπή τελείωσε. Περιμένουμε συγκεκριμένη συμβουλή για να κάνουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Την εκπομπή μας θα αντικαταστήσει τουρκική εκπομπή. Σαν τις Σουλιώτισσες θα χοροπηδάμε στου Ζαλόγγου τη μεριά».  (Συνεχίστε παρακάτω…)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=LzL7wqXa-HY

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Happy Day. Δείτε τι είπε:

https://www.youtube.com/watch?v=DmyMs4gQkO0

Διαβάστε επίσης:

Τέλος Το «Εδώ» Από Τον ΣΚΑΙ – Οι Πρώτες Δηλώσεις Της Ντορέττας

Survivor 2: «Στα μαχαίρια» Αγόρου – Ηλίας: «Αυτός βγάζει κακία απέναντι μου!»

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις «Μικρές Κυρίες» στο Θέατρο Χυτήριο

Survivor 2: Απίστευτες μπηχτές ανάμεσα σε Χατζίδου – Δαλάκα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »