Βανδή – Μπισμπίκης: Η αφιέρωση, η αγκαλιά στη σκηνή και το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού για χάρη της

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι αχώριστοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Το βράδυ του Σαββάτου (18-02) ο Βασίλης Μπισμπίκης για μια ακόμη φορά βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και τα πλάνα «μιλούν» από μόνα τους!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς όπως θα δεις σε βίντεο που κάνει το γύρο των social media, ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο για χάρη της αφού του το αφιέρωσε ενώ αργότερα ο ηθοποιός πήρε στην αγκαλιά του την τραγουδίστρια όσο εκείνη ερμήνευε μια από τις μεγάλες της επιτυχίες.

Δες τα βίντεο

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν όταν βρέθηκαν στο εξοχικό του κοινού καλού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο, το καλοκαίρι του 2021. Το έντονο φλερτ εκείνου δεν άφησε καθόλου ασυγκίνητη τη Δέσποινα Βανδή που αρχικά δεν έδειχνε πρόθυμη να ενδώσει. Σιγά σιγά όμως άρχισε να γοητεύεται, μέχρι που τελικά ο Βασίλης Μπισμπίκης την κατέκτησε.

«Ήταν κάτι που υπήρχε. Ένας ηλεκτρισμός. Υπήρχε όλη αυτή η ζεστασιά στην ψυχή. Από το να κοιτάς τον άλλον μέχρι να επικοινωνείτε. Δεν καταλαβαίναμε ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά νιώθαμε ότι κάτι συμβαίνει. Εγώ δηλαδή δεν το ήξερα. Εκείνος, από την άλλη, έλεγε ότι ήταν σίγουρος. Εγώ σκεφτόμουν ότι μπορεί όσο τον γνώριζα καλύτερα να χανόταν ο ενθουσιασμός και ο θαυμασμός. Αλλά δεν συνέβη αυτό το πράγμα και αυτό που ένιωθα όλο και δυνάμωνε», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή για τη χημεία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »