Βανδή-Φοίβος: Η συνάντησή τους μετά από χρόνια, οι αγκαλιές και η δήλωση: «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε»

Μετά το σμίξιμο Βίσση-Βανδή, την τηλεοπτική συνάντηση Κορομηλά και Μενεγάκη ήρθε και η ώρα για τη συμφιλίωση, μπροστά στις κάμερες του Φοίβου με τη Δέσποινα Βανδή.

Φαίνεται πως φέτος αλλά και πέρυσι είναι οι χρονιές της συμφιλίωσης μετά τα… κοσμοϊστορικά παραπάνω γεγονότα που έφεραν κοντά ανθρώπους που σύμφωνα με τον αστικό μύθο είχαν πολλά να τους κρατούν μακριά.

Χθες λοιπόν, στην πρεμιέρα της παράστασης «Γεια – The Musical» η Δέσποινα Βανδή ήταν κοντά στον μέντορά της, τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από κάθε επιτυχία της τις δεκαετίες του ’90 και των 00s για να τον στηρίξει σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή του καλλιτεχνικά. Γιατί προφανώς δεν ξεχνάει, γιατί έμαθε να συγχωρεί, γιατί πάει παρακάτω, όπως ακριβώς κάνει και ο Φοίβος.

Οι δυο τους φιλήθηκαν και αγκαλιάστηκαν μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους όμως έδειχναν να μη το κάνουν για το θεαθήναι. Το έκαναν επειδή το ένιωθαν και είχαν επιθυμήσει μετά από καιρό ο ένας τον άλλον.

«Τα συναισθήματά μου είναι πολύ άγχος για το πώς θα δει η Δέσποινα Βανδή την παράσταση. Είναι ο μεγάλος κριτής. Θα μου πει την άποψή της όποια κι αν είναι, είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας. Για αυτό στενοχωριόμαστε πολλές φορές» δήλωσε ο Φοίβος λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση, ενώ η Δέσποινα Βανδή από την πλευρά της είπε με χιούμορ «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε».

Για το ενδεχόμενο οι δυο τους να συνεργαστούν ξανά, ο Φοίβος απάντησε: «Γιατί όχι; Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι».

Τέλος η Δέσποινα Βανδή σχολίασε: «Έχω μια ιδιαίτερη φόρτιση. Είμαι πάρα πολύ περίεργη. Όταν μου είπαν ότι θα γίνει μιούζικαλ το Γεια, είπα “εγώ που είμαι;”. Ήταν η πρώτη μου αντίδραση».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts