Βασίλης Μπισμπίκης: Ποια Βανδή;! Δες τον γλύκα γιο του με τα μακριά μαλλιά

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τις Άγριες μέλισσες αλλά και λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή.

Στα 25 του χρόνια εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα στα Εξάρχεια.

Στο παρελθόν είχε παίξει και στη δραματική σειρά Τα Μυστικά της Εδέμ στο Mega, στον ρόλο του «Λευτέρη Παπαπολίτη», τη σεζόν 2010-2011.

Η πρώην σύζυγός του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, είναι ο άνθρωπος που του έχει αλλάξει τη ζωή, όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο.

«Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιδί, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη», είχε εξομολογηθεί μιλώντας για την οικογένειά του σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο γιος του είναι ένας κούκλος με όμορφο χαμόγελο και μακριά καταστανόξανθα μαλλιά και πρόσφατα μάλιστα, ο περήφανος μπαμπάς είχε ποστάρει και φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δες τον:

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts