Βρέθηκαν τα δύο 16χρονα κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί από το Αίγιο

Αίσια έκβαση είχε η αναζήτηση των δυο 16χρονων κοριτσιών από το Αίγιο, οι οποίες αγνοούνταν από το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες του best.gr, μετά από πολύωρες αναζητήσεις της αστυνομίας και του Χαμόγελου του Παιδιού, η Εσμεράλντα Ντ. 16,5 ετών και η Στέλλα Ρ. 16 ετών εντοπίστηκαν στην περιοχή του Πειραιά. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ανάρτησή του στα social media είχε σημάνει συναγερμό για την εξαφάνιση των δύο κοριτσιών. Δείτε παρακάτω τι ανέφερε η σχετική ανακοίνωση:
«Η Εσμεράλντα είναι 1,60 μ. και ζυγίζει 48 κιλά, έχει καστανόξανθα μακριά μαλλιά, καστανοπράσινα μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και αθλητικά λευκά παπούτσια. Η Στέλλα είναι 1,56 μ. και ζυγίζει 58 κιλά, έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε χακί μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και αθλητικά μαύρα παπούτσια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

 

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας – Βίκυ Κάβουρα: Υπήρξαν Ζευγάρι Μετά Το Διαζύγιο Του Παρουσιαστή;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts