Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Γονείς έγιναν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Η όμορφη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή από τον λογαριασμό της Soula glamorous στο Instagram, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία με βρεφικά παπουτσάκια και έγραψε:

«It’s a boy! Το πρώτο αγώνα της χρονιάς γεννήθηκε μόλις! Συγχαρητήρια στη queen Ντίνα μας να της ζήσει».

Οι φήμες εγκυμοσύνης κυκλοφορούσαν από αρχές καλοκαιριού με την ίδια να κρύβει επιμελώς την κοιλίτσα της καθώς δεν ήθελε να ανακοινώσει το ευτυχές γεγονός πριν βεβαιωθεί πως όλα κυλούν όμορφα και ομαλά.
Κι έτσι αρχές Σεπτεμβρίου η Κωνσταντίνα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«ΝΑΙ.
Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη.
Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο.
Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου.
Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται 🙏🏼
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της.
Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό.
Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει.
Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας 🙏🏼♥️🧿🫶🏼», έγραψε η ίδια.
Στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση πριν γεννήσει, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, είχε αποκάλυψε τις δυσκολίες.
«Τώρα έχω κάποιες δυσκολίες, όχι στην αρχή. Το έμαθα όταν είχαν σταματήσει τα γυρίσματα της εκπομπής, την δεύτερη η μέρα του ρεπό μου. Θέλαμε να αποκτήσουμε παιδί, αλλά λόγω μίας επέμβασης γυναικολογικής φύσης δεν επιτρεπόταν να μείνω έγκυος».
Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση.
«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι», είχε αποκαλύψει ο Δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης
Να τους ζήσει!

Μην χάσεις το Viral Video παρακάτω:
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts