Έβαλε τα κλάματα η Σπυροπούλου έξω από το μαιευτήριο: «Είμαστε σε σοκ»

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το εξιτήριο που πήρε από το μαιευτήριο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξέσπασε σε κλάματα!

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…

Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ήταν η στιγμή που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, για τον ερχομό του γιου της. Όπως τόνισε, όλα αυτά τα συναισθήματα είναι πρωτόγνωρα για την ίδια όπως βέβαια και για κάθε νέα μανούλα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη συγκίνησή της που δεν κατάφερε να συγκρατήσει:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts