Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η ηλικία, η γνωριμία με την Μπέσσυ Μάλφα και ο ρόλος του στο Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του και έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό μέσα από το ρόλο του Φατσέα στη επιτυχημένη σειρά, «Το Καφέ της Χαράς».

Στη συνέχεια, ακολούθησαν πολλές επιτυχημένες ερμηνείες στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο.

Φέτος τον απολαμβάνουμε μέσα από την νέα σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο.

Πάμε να μάθουμε μερικά πράγματα για εκείνον…

Ηλικία

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στην Πάτρα στις 18 Δεκεμβρίου 1960 και είναι 61 ετών. Σπούδασε θέατρο και σκηνοθεσία κινηματογράφου στη σχολή Ε. Χατζίκου, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1982.Έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο του Φατσέα στη σειρά Το Καφέ της Χαράς.

Η γνωριμία με την Μπέσσυ Μάλφα

Από το 1997 έως σήμερα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Μπέσυ Μάλφα, με την οποία γνωρίστηκε στο σίριαλ «Πανδοχείο βρικολάκων» το 1994 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τις δίδυμες Όλγα και Νικολίτσα (που γεννήθηκαν το 1997 και τον Γιάγγο (Ιωάννης-Άγγελος) που γεννήθηκε το 2005.

Μάλιστα, ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει για την σύζυγό του: «Η Μπέσσυ είναι ο άνθρωπος που με έκανε να αισθανθώ ότι βρήκα το λιμάνι μου. Άραξα, είπα “εδώ θέλω να μείνω, είναι η επιλογή μου”. Βρήκα έναν άνθρωπο που γούσταρα πάρα πολύ και είπα αυτός είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θέλω να ζήσω, να κάνω και παιδιά και να περάσω τα χρόνια της ζωής μου. Η πίστα της «ολόκληρης ζωής» είναι δύσκολη αλλά και πολύ γοητευτική. Για μένα αυτό είναι η ουσία της ζωής και έτσι αισθάνομαι. Αισθάνομαι μια σιγουριά γι’ αυτήν, εξακολουθώ να την αγαπώ και να τη θαυμάζω για την καθημερινή της συμπεριφορά, για το πόσο με στηρίζει. Και μόνο η σκέψη να ζήσω μακριά από την Μπέσσυ με τρελαίνει».

Ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποδύεται τον Λευτέρη, πατέρα της Ελισάβετ, ο οποίος ένας παραιτημένος από τη ζωή, άντρας που προσπαθεί να κρύβει τις αδυναμίες του. Εκμεταλλεύεται γεωργικά και κτηνοτροφικά εκτάσεις της μονής. Η γυναίκα του, η Πολυξένη, τον πιέζει να διεκδικήσει δικαστικά αυτά τα κτήματα. Έχει αδυναμία στην κόρη του, την Αννούλα του. Με την εμφάνιση του Θέμη, το παρελθόν που συνδέει την Πολυξένη με τον Θέμη δημιουργεί νέες «συμμαχίες».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts