Γη της Ελιάς: Παθαίνει κρίση πανικού μες την μέση του δρόμου – Σε τραγική κατάσταση η….

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, με μια πρωταγωνίστρια να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση με αποτέλεσμα να πάθει κρίση πανικού μες τη μέση του δρόμου.

Ο λόγος για την Ευτυχία, η οποία μετά το ταξίδι της με τον Γιώργη στην Ρώμη, πάνε μαζί μια βόλτα στο δάσος.

Δύσκολες ώρες για την Ευτυχία στην Γη της Ελιάς

Η βόλτα όμως θα έχει άσχημη κατάληξη καθώς θα βρεθούν στο σημείο όπου η Ευτυχία μαζί με την Άννα μετά την σκληρή δολοφονία του Ανέστη, είχαν πετάξει το πτώμα του άντρα για να το εξαφανίσουν, κάτι που φυσικά την είχε γεμίσει ενοχές.

Όμως, όλες οι εικόνες της τραγικής εκείνης στιγμής έρχονται στο μυαλό της για αυτό και από το τεράστιο σοκ, θα πάθει κρίση πανικού, ενώ ο Γιώργης βλέποντας την σε αυτή την κατάσταση θα θελήσει να μάθει τι της προκάλεσε όλο αυτό, χωρίς εκείνη φυσικά να αποκαλύπτει την αλήθεια.

Ο Γιώργος, από την πλευρά του, θα προσπαθήσει να καταλάβει τι την επηρέασε ξαφνικά και μάλιστα θα συνειδητοποιήσει ότι σε εκείνο το σημείο είχαν βρει τον Ανέστη νεκρό, κάτι που θα προβληματίσει αρκετά τον Κουράκο, καθώς δεν μπορεί να καταλάβει πως συνδέονται όλα αυτά μεταξύ τους…

Εντωμεταξύ, λίγο αργότερα η κρυφή τους σχέση αποκαλύπτεται, όταν ο Πότης ανακαλύπτει ότι είναι κανονικά μαζί, βλέποντας τυχαία κάποιες φωτογραφίες τους από τη Ρώμη που είναι αγκαλιά: «Ωπα, τι έχουμε εδώ;», λέει και το μάτι του γυαλίζει από την ανακάλυψη! Ο Κουράκος που δεν έχει προλάβει το «κακό», αναγκάζεται να απειλήσει τον Πότη προκειμένου να τον αναγκάσει να μην πει σε κανέναν για τις φωτογραφίες που είδε στο κινητό του:

«Αν μάθω ότι μίλησες πουθενά θα έχεις να κάνεις μαζί μου. Μια που τις είδες και μια το ξέχασες. Έγινα κατανοητός;», τον τρομάζει. Ωστόσο η σχέση τους δεν θα αργήσει να γίνει γνωστή σχεδόν σε όλη την Αρεόπολη και πάντως όχι από τον Πότη. Συγκεκριμένα, μια μέρα ο Λυκούργος πηγαίνει βόλτα με τον Φίλιππο στο βουνό κι εκεί πέφτουν πάνω σε μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον Κουράκο και την Ευτυχία. Χωρίς να πουν τίποτα, απλά τα χάνουν με αυτό, κάνουν μεταβολή και φεύγουν για να μην τους ενοχλήσουν. Λίγο μετά όταν γυρίζουν στο σπίτι, ο Φίλιππος και ο Λυκούργος μιλούν στη Χάιδω και τη Βασιλική για το τρυφερό τετ α τετ του Κουράκου με την Ευτυχία: «Απ’ ό,τι φαίνεται έχουμε μεγάλο ειδύλλιο με τον αστυνόμο και την Ευτυχία. Τους πιάσαμε αγκαλιά στο βουνό», τους λένε. Την ίδια ώρ, ο Πότης, που δεν μπορεί να ησυχάσει, προσπαθεί να «ψαρέψει» την Ευτυχία για τη σχέση της με τον αστυνόμο, αλλά εκείνη το παίζει ανήξερη.

Οπως θα δούμε, τα κουτσομπολιά θ’ αρχίσουν να δίνουν και να παίρνουν στην περιοχή, μάλιστα κάποιοι που δεν ξέρουν τι ακριβώς έχει γίνει και χώρισαν ο Γιώργης με την Ιουλία, θα γίνουν ακόμα πιο καυστικοί: «Την είχε πιο νωρίς την Ευτυχία, γι’ αυτό κόπηκε να πάρει διαζύγιο», θα ισχυριστούν. Ωστόσο η ανατροπή θα έρθει από την Ιουλία, η οποία μόλις το μάθει, όχι μόνο δεν θα αντιδράσει άσχημα, αλλά γι’ αυτήν θα είναι και μια ανακούφιση ότι προχώρησε τη ζωή του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »