Γη της Ελιάς: Σπαραγμός για τον Μάνο – Μαρίνα και Ισίδωρος μαθαίνουν πως…

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς. Ο Μάνος και η οικογένεια του όπως θα παρακολουθήσουμε, θα περάσουν πάρα πολύ δύσκολες ώρες. Θα τους βρει μια νέα τραγωδία που θα συγκλονίσει όλη την Μάνη.

Μπορεί να πέρασαν τεράστια λαχτάρα λόγω της υγείας της Μαρίνας, αφού κανείς γιατρός δεν έβρισκε τι είχε και τα συμπτώματα της επιδεινώνονταν, ωστόσο πάνω που είπαν πως όλα είναι καλά και θα περάσουν στιγμές ευτυχίας, θα ενημερωθούν για τα κακά μαντάτα.

Θύμα απαγωγής ο Μάνος στην Γη της Ελιάς

Σύμφωνα με spoiler, ο Μάνος θα περάσει θύμα απαγωγής! Μια ημέρα ενώ θα λείπει για δουλειές εκτός σπιτιού, Μαρίνα και Ισίδωρος θα συνειδητοποιήσουν πως λείπει πολλές ώρες και δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Θα ξεκινήσουν να τον ψάχνουν, όμως δεν είναι πουθενά.

Τότε θα απευθυνθούν στην αστυνομία και συγκεκριμένα στον Κουράκο και την Δήμητρα, ωστόσο θα τους πουν πως είναι πολύ νωρίς για κακές σκέψεις. Σύντομα όμως θα μάθουν πως έχει πέσει θύμα απαγωγής….

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts