Γιώργος Γεροντιδάκης: Βόμβα από τον Μελέτη των Μελισσών! Στον Σασμό του χρόνου!

Στις Άγριες Μέλισσες ως τον κακό Μελέτη τον παρακολουθούσαμε τα τρία τελευταία χρόνια, στον Σασμό σε έναν ρόλο έκπληξη θα τον δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς του χρόνου!

Ο λόγος για τον Γιώργο Γεροντιδάκη ο οποίος θα αποτελέσει μία από τις δυνατές εκπλήξεις από τη νέα σεζόν της αγαπημένης μας σειράς! Ο Σασμός έχει πάρει το πράσινο φως για νέο κύκλο επεισοδίων καιρό τώρα, με τους συντελεστές να τονίζουν διαρκώς πως θα δούμε νέα πρόσωπα και ιστορίες που θα μας συναρπάσουν.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές αναμένεται να περάσουν πολλές δυσκολίες ακόμη. Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως, με τις ζωές τους να αλλάζουν ριζικά. Νέοι ηθοποιοί “εισβάλλουν” στην υπόθεση, χαρίζοντας τη δική τους πινελιά στην ιστορία που κατάφερε να συγκινήσει χιλιάδες τηλεθεατές.

Όπως όλα δείχνουν, η σειρά θα έχει άρωμα Άγριων Μελισσών και την δεύτερη σεζόν. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή, για να ενσαρκώσει έναν ρόλο – κλειδί στην εξέλιξη του Σασμού.

Ο Μελέτης Ζωιτός

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αφήνει πίσω του τον ρόλο του Μελέτη, με ένα φινάλε που θα κόψει την ανάσα. Οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί αποχαιρετούν τις Άγριες Μέλισσες και ετοιμάζονται να αναλάβουν νέους ρόλους – προκλήσεις, που θα καθηλώσουν.

Έτσι, λοιπόν, δεν αποκλείεται να δούμε τον Γιώργο Γεροντιδάκη ξανά στην μικρή οθόνη τον Σεπτέμβριο, και μάλιστα στον ρόλο ενός “Κρητικού”, στη σειρά Σασμός.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts