Γιώργος Καράβας: Δείτε πώς ήταν χρόνια πριν χωρίς μούσια αλλά και την ημέρα του γάμου του! Άλλος άνθρωπος!

Ο Γιώργος Καράβας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM. Μάλιστα φέτος έχει καταφέρει να κρατά τη θέση του κριτή, αν και μέχρι πέρυσι ήταν coach των μοντέλων.

Ο γοητευτικός Γιώργος ο οποίος έχει κάνει τεράστια καριέρα στο εξωτερικό, εκτός από πρώτο όνομα στο μόντελινγκ είναι και… πρώτος στον πυρήνα της οικογένειάς του, τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού και τα δύο τους παιδιά.

Όλοι γνωρίζουμε τη φυσιογνωμία του όπως τον έχουμε συνηθίσει τα τρία τελευταία χρόνια. Λίγοι τον θυμούνται όπως ήταν πριν από αρκετά χρόνια. Τότε που μεσουρανούσε στα ντεφιλέ μόδας ή στα περιοδικά του εξωτερικού.

Ο Γιώργος Καράβας βρήκε νωρίς το ταίρι του και μαζί πορεύτηκαν από τότε. Τότε όμως ήταν τελείως διαφορετικός από ό,τι τώρα. Μάλιστα στην πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα του στο instagram έχει αναρτήσει παλιές φωτογραφίες του, τότε ακόμα που έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του έκανε δειλά δειλά τις πρώτες καλές δουλειές του στο χώρο της μόδας.

Και η αλήθεια είναι ότι τότε ήταν πολύ διαφορετικός. Καμία σχέση με το πώς είναι σήμερα. Χωρίς μούσια, με πιο κοντά μαλλιά και λίγο πιο αδύνατος αλλά πάντα γυμνασμένος και σε φόρμα.

Όσο για τη μέρα του γάμου του με τη Ραφαέλα Ψαρρού, αφορμή για να τον δούμε γαμπρό στάθηκε η ανάγκη του πριν από λίγο καιρό να ευχηθεί στη γυναίκα της ζωής του χρόνια πολλά. Ανέβασε λοιπόν φωτογραφία από εκείνη την ξεχωριστή τους μέρα ως ζευγάρι και η αλήθεια είναι πως η εικόνα του τότε δεν είχε και μεγάλες διαφορές με εκείνη του σήμερα. Δείτε τον παρακάτω τόσο στο παρελθόν χωρίς μούσια όσο και ως γαμπρό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts