Γιώργος Παρτσαλάκης: Επέστρεψε από Κύπρο και έτρεξε να δει τον γιο του! Ο πιο γλυκός μπαμπάς!

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης εκτός από υπέροχος ηθοποιός που σαρώνει και φέτος συμμετέχοντας στη σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς, είναι και ένας άψογος μπαμπάς.

Ο ίδιος αμέσως μόλις γύρισε από την Κύπρο έτρεξε αμέσως στη Γλυφάδα προκειμένου να δει τον γιο του και να τον στηρίξει στο μαγαζί του.

Έχει κατάστημα με burgers στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γλυφάδας και επειδή γνωρίζει πολύ καλά την απήχηση που έχει στο Instagram αλλά και πόσο πολύ τον αγαπάει και τον ακολουθεί ο κόσμος, αμέσως, έκανε ένα βίντεο προκειμένου να διαφημίσει το μαγαζί του γιου του.
Ο τηλεοπτικός Λυκούργος Μπράτης της σειράς Η Γη της Ελιάς, έχει δυο γιους, τον Μανώλη 32 χρονών και τον Διαμαντή 22 ετών!

Viral Είδηση: Τέλος από την TV ο Γιώργος Παρτσαλάκης – Η νέα ζωή στην Κρήτη

Ο ηθοποιός όπως έχει αναφέρει: «Ο μεγάλος γιος μου, o Mανώλης άνοιξε μπεργκεράδικο. Έχει ένα στο Ίλιον και άνοιξε και ένα στο Αιγάλεω που σημαίνει ότι πάει καλά… Και ο μικρός μου είναι ο Διαμαντής μου, θα ασχοληθεί με την υποκριτική. Θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, όχι ως σκηνοθέτης αλλά σαν ηθοποιός…». Και τόνισε: «Δεν έχω πει ποτέ όχι στα παιδιά μου, στα όνειρά τους. Είμαι μαζί τους όσο extreme και να ακούγεται, όσο υπερβολικό ενδεχομένως και να ακούγεται. Είμαι πολύ δημοκρατικός… ».

Τώρα λοιπόν ο γιος του έχει μπεργκεράδικο και στη Γλυφάδα!

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts