Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η φήμη για απόπειρα αυτοκτονίας, η οργή της και οι μηνύσεις που… μοιράζει!

Με μηνύσεις απειλεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά την είδηση που αποδείχτηκε απόλυτα ψευδής, ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Η ίδια η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» σήμερα το πρωί, λίγη ώρα αφότου είχε κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη είδηση και μίλησε φανερά εκνευρισμένη αλλά και σοκαρισμένη για την ψευδή είδηση που κυκλοφόρησε.

Μάλιστα, επιθετική και θυμωμένη, η εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή ζήτησε από την εκπομπή να αλλάξει το «σούπερ» της που έγραφε πως είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας λέγοντας πως είναι αδιανόητο αυτό που της συνέβαινε.

«Έχω οικογένεια από πίσω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο! Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ», δήλωσε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όπως είπε όταν ρωτήθηκε, η είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας μοντέλου δεν αφορούσε την ίδια αλλά μία άλλη κοπέλα και συνέχισε φανερά εκνευρισμένη να δηλώνει πως είναι απαράδεκτο να βγαίνουν τέτοιου είδους ψευδείς ειδήσεις.

Ο στενός της φίλος Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος επικοινώνησε αμέσως όταν άκουσε την είδηση μαζί της για να δει τι ακριβώς της είχε συμβεί, θέλησε να την ηρεμήσει λέγοντάς της πως είχε ανησυχήσει ο ίδιος και πως ήθελε να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε ότι όντως βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και πως εκείνη την ώρα κοιμόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της και πως όλα ήταν καλά με την υγεία της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Αναστατωμένη ιδιαίτερα ακόμα και μετά την αποκατάσταση της αλήθειας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από το Instagram άρχισε να ανεβάζει το ένα βίντεο μετά το άλλο αρχικά δείχνοντας απογοητευμένη από τους φίλους της που όπως έδειξε, την απογοήτευσε, αφήνοντας σαφείς αιχμές εναντίον του Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος ανήκει στο πάνελ της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι ενώ στη συνέχεια με νέο βίντεό της απείλησε με μηνύσεις.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »