Δήμητρα Αλεξανδράκη: Οι δύσκολες μέρες των Χριστουγέννων και η απόφασή της να τις περάσει σε μοναστήρι! Είναι σε νέα σχέση;

Σε μοναστήρι, μακριά από όλους και όλα πέρασε τις μέρες των φετινών Χριστουγέννων η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία χώρισε πολύ πρόσφατα από τον άντρα που σκόπευε να παντρευτεί.

Η μελαχρινή καλλονή αποχαιρετά το 2022 με μία δόση πικρίας στο στόμα αφού ανατράπηκαν πολλά από τα σχέδια που είχε. Πριν από περίπου ενάμιση με δύο μήνες, εκεί που πήγαινε για γάμο, τελικά χώρισε, γεγονός που δεν θα μπορούσε να μη της έχει στοιχίσει συναισθηματικά.

Η ίδια, μετά από την αποκάλυψη ότι είναι και πάλι μόνη στη ζωή, αποφάσισε αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα να τα περάσει κοντά στον Θεό, με προσευχή και κατάνυξη.

Όπως ενημέρωσε μάλιστα τους διαδικτυακούς της φίλους, το είχε ανάγκη και αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που απείχε από τα social media και κυρίως το Instagram.

Την απόφασή της αυτή να ζήσει με αυτόν τον τρόπο τις γιορτινές μέρες, σχολίασαν στο πάνελ της εκπομπής Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Τίνα Μεσσαροπούλου να αφήνουν υπονοούμενα ότι πολύ πιθανόν η Δήμητρα Αλεξανδράκη να έχει ήδη βρει τον άντρα που θα καλύψει το κενό στο πλευρό της. Οι δύο γυναίκες δεν αποκάλυψαν τίποτα για την ταυτότητα του άντρα με τον οποίο εθεάθη δημόσια τις προηγούμενες μέρες η μελαχρινή καλλονή ενώ δεν μπήκαν και σε λεπτομέρειες για το είδος της σχέσης που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.

Πάντως, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήδη βρίσκεται σε περίοδο μετακόμισης, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επανασύνδεσης με τον άντρα που σκόπευε να παντρευτεί και να περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της. Δείτε παρακάτω όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Happy Day:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts