Δείτε: Η Τέτα Καμπουρέλη σε κόντρα ρόλο-έκπληξη

Σας έχουμε γράψει για την παράσταση «Ο κύκλος», ξέρετε, αυτή που παίζει ο κούκλος Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί και σκηνοθετεί ο Γιάννης Αϊβάζης στο Θέατρο Σταθμός στο Μεταξουργείο. Σας έχουμε γράψει επίσης και για το guest που θα κάνει η Τέτα Καμπουρέλη, η αγαπημένη μας αισθητικός. Αυτό που δεν σας έχουμε αποκαλύψει όμως είναι ο ρόλος που έχει η Τέτα στο έργο. Ξέρουμε όλοι πόσοι καλή, γλυκιά και προσιτή είναι. Ε καιρός να το ξεχάσουμε. Ήρθε η ώρα να δούμε την Τέτα να υποδύεται μια σατανική γυναίκα. Όταν την είδαμε στο video wall, καθώς εμφανίζεται μόνο εκεί, δεν το πιστεύαμε. Το΄χει και στην υποκριτική.  Δείτε παρακάτω εικόνα μέσα από το θέατρο κατά τη διάρκεια της παράστασης: 

Ωστόσο  αυτό που μας συγκίνησε είναι το μήνυμα της Τέτας προς τον σύζυγό της μέσω Instagram αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει ο Βασίλης Γκουρούσης είναι ο παραγωγός της παράστασης. Συγκεκριμένα η ίδια έγραψε: «Σε όλα τα βηματα μου με εχει στηριξει.. Δεν θα μπορουσα να μην ειμαι διπλα του κι εγώ σε αυτο του το εγχειρημα.. Το “θεατροκινημα” ειναι γεγονος οπως και η παρασταση “Ο κυκλος” σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε στο θεατρο Σταθμος.. Μάλιστα θα με δειτε σε εναν guest ρολο-εκπληξη. Σας περιμένουμε!.

 

Πληροφορίες σχετικά με την παράσταση μπορείτε να βρείτε εδώ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts