Δημήτρης Αργυρόπουλος: Νέος έρωτας για τον πρώην της Μπακοδήμου

Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα του σέξι κριτή του My Style Rocks. Ο λόγος για τον γοητευτικό Δημήτρη Αργυρόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, είναι και πάλι ερωτευμένος. Ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου είναι ζευγάρι με την πανέμορφη Χριστιάνα Μοίρα και… πετάει στον έβδομο ουρανό.

Οι δυο τους, όπως γράφει η εφημερίδα, είναι αρκετό καιρό μαζί, αλλά προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ποια είναι όμως η γυναίκα που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Δημήτρη Αργυρόπουλου;

Mε σπουδές στο marketing και θητεία σε πολυεθνικές εταιρίες στο Λονδίνο, η ταλαντούχα δηµιουργός ξεκίνησε την καριέρα της στην Ελλάδα ως συνιδιοκτήτρια των επιτυχηµένων εστιατορίων Square Sushi. Παράλληλα ζωγράφιζε, συµµετείχε σε εκθέσεις, έφτιαχνε σπίτια, έκανε styling και φωτογραφίσεις. Μητέρα τριών αγοριών σήµερα, αποφάσισε να δηµιουργήσει τη .cm, µε το απλό αλλά εύστοχο µότο «Style your Home». «Λίγες έξυπνες αλλαγές αρκούν για να δώσουν άνεση και προσωπικότητα στο χώρο», έχει δηλώσει, ενώ επιµένει πως το σπίτι πρέπει να αντικατοπτρίζει τον εαυτό µας, όχι τις σελίδες ενός περιοδικού.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Αυτός είναι ο γοητευτικός κριτής του My Style rocks! Γνωρίστε τον!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts