Διατροφή κατάλληλη για vegetarian, αυστηρά vegan και για όσους αναζητούν εναλλακτικό πρόγραμμα νηστείας

Το veggie μενού είναι μία ιδιαίτερη πρόταση από τους διατροφολόγους της Taste and Diet το οποίο χαρακτηρίζεται από την απουσία κρέατος, ψαριών, τυροκομικών προϊόντων, αλλαντικών, βουτύρου, θαλασσινών και αυγών. Είναι κατάλληλο για vegetarian, αυστηρά vegan, όπως επίσης και για εκείνους που θέλουν να έχουν ένα εναλλακτικό πρόγραμμα νηστείας.

Περιλαμβάνει όσπρια, αμυλώδη τρόφιμα, πίτες, ξηρούς καρπούς και λαχανικά συνδυασμένα έτσι ώστε να μη στερείται τίποτα σε γεύση αλλά και διατροφική αξία και να καλύπτει την αναγκαία ημερήσια πρόσληψη σε πρωτεΐνη.

Οι διατροφικές επιλογές είναι χορταστικές κι ενσωματώνουν λιχουδιές απαραίτητες σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής όπως, κουλουράκια κανέλας στο πρωινό ή πίτσα λαχανικών στο βραδινό γεύμα με μόλις 1200 θερμίδες ημερησίως. Δε θα σας λείψουν ούτε τα λαχταριστά επιδόρπια, με μερικές από τις προτάσεις να είναι, σοκολατένιος χαλβάς με αποξηραμένα φρούτα.


Δείτε όλες τις επιλογές των μενού της Taste and Diet: https://tasteanddiet.gr/


Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts