Διεκδικεί ξανά τον τίτλο στο Masterchef 7 η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια!

Άκρως απολαυστικό ήταν το χθεσινό 7/2 επεισόδιο του Masterchef καθώς θύμισε παλιές καλές στιγμές και μέρα με την μέρα επιβεβαιώνεται το γεγονός πως ο 7ος κύκλος θα έχει πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Χθες, συγκεκριμένα, είδαμε την είσοδο του Ηλία Καζιόλι από τον 4ο κύκλο. Ο αντίπαλος του με την χαμηλότερη βαθμολογία στην διαδικασία αποχώρησης, ήταν ο Σταύρος. Ο οποίος αναγνώρισε εξαρχής ότι είναι σε μειονεκτική θέση λόγω απειρίας: «Αν νικήσω τον Ηλία είναι σα να νίκησε ο Δαβίδ τον Γολιάθ».

Ο Σταύρος προσπάθησε πολύ με το πιάτο του και στάθηκε με αξιώσεις όπως είπαν οι κριτές, ωστόσο ο Ηλίας έκανε ένα τέλειο ψάρι και έτσι μπήκε στον διαγωνισμό.

Μπαίνει ξανά στο Masterchef 7 η…

Μάλιστα, αναμένεται να δούμε στο Masterchef ακόμα μια μεγάλη έκπληξη, μιας και μέσα στο παιχνίδι είναι μια ακόμη πρώην παίκτρια από τον 4ο κύκλο!

Ο λόγος για την Μαρία Μπέη, μια ταλαντούχα σεφ, η οποία μάλιστα ήταν η μόνη γυναίκα που έφτασε τότε στην πεντάδα και ξαναμπαίνει για να πάρει τον τίτλο. Αντίθετα, ο σύντροφός της Δημήτρης Μπέλλος θα μείνει εκτός MasterChef και θα την καμαρώνει από το σπίτι του!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts