Δύσκολες ώρες για την Μαρί Κυριακού. Ράκος με τον χαμό του Μίνωα. Ποια η στάση της;

Ο θάνατος του έσκασε σαν βόμβα, καθώς μπορεί ο ίδιος να αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με την υγεία του, ωστόσο ο λόγος που «έφυγε» από την ζωή ήταν πνιγμός και όπως ανέφερε και η ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών: «ο Μίνως Κυριακού υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή». Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του Ant1, πνίγηκε με ένα κουφέτο σε έναν γάμο που είχε παραβρεθεί.

Τον τελευταίο χρόνο ο Μίνωας είχε απασχολήσει τα Μέσα με το ηχηρό διαζύγιο του από την Μαρί Κυριακού που ακόμη οι λόγοι μένουν άγνωστοι. Μπορεί το διαζύγιό τους, να αποδείχθηκε επεισοδιακό αφού μετά την ανακοίνωση βγήκαν στην δημοσιότητα και άγνωστες πτυχές, όπως η κλοπή και η πώληση προσωπικών αντικειμένων του Κυριακού από την πρώην σύζυγό του Μαρί, ωστόσο η ίδια στο άκουσμα του θανάτου σοκαρίστηκε. Όπως μεταφέρει στενό άτομο του πρώην ζευγαριού στο Youweekly.gr αρνείται κατηγορηματικά να μιλήσει σε οποιονδήποτε για το θάνατο του πρώην συζύγου της όσο κι αν οι δημοσιογράφοι και τα Μέσα την ψάχνουν διακαώς για μία δήλωση της έστω. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν θα παραβρεθεί στην κηδεία του Μίνωα, καθώς είναι στο εξωτερικό και οι σχέσεις με την οικογένεια Κυριακού είναι τεταμένες μετά την φημολογούμενη κλοπή στο Λονδίνο! (Διαβάστε παρακάτω…)

Οι ίδιες πληροφορίες  αναφέρουν πως η Μαρί, στο άκουσμα του θανάτου του Μίνωα Κυριακού, ήταν αρκετά ψύχραιμη καθώς η ίδια, όπως και οι υπόλοιποι γνώριζαν πως η υγεία του είχε επιβαρυνθεί πολύ! Μπορεί οι σχέσεις τους το τελευταίο διάστημα να μην ήταν ρόδινες και να είχαν δικαστικές διαμάχες, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μην στεναχωρεθεί για τον άνθρωπο που ήταν δίπλα της όλο αυτό το διάστημα, τον άνθρωπο που την στήριξε, την ανέδειξε και στάθηκε βράχος μαζί της και προστάτης της σε όλους και όλα…

Η Μαρί βρίσκεται στο εξωτερικό για προσωπικές δουλειές, η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει αν θα παραβρεθεί στο τελευταίο «αντίο». ‘Ανθρωπος από το περιβάλλον της αναφέρει πως η ίδια θα επιθυμούσε να πάει μόνη της, μετά την κηδεία, όταν δεν θα είναι κανείς εκεί! Θα δείξει…

(πατήστε το κουμπί)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts