Εκτός προγράμματος Mega η Γη της Ελιάς

H δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς έχει ξεκινήσει με πολύ μεγάλη φόρα και με εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Τετάρτης (26/10), το σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου δε θα προβληθεί στο Μεγάλο Κανάλι.

Όπως αναφέρει αναλυτικά το πρόγραμμα τηλεόρασης, οι σειρές του Mega, δηλαδή η Γη της Ελιάς καθώς και το Μαύρο Ρόδο, θα μείνουν για αύριο (26/10) εκτός προγράμματος μιας και το Μεγάλο Κανάλι θα προβάλλει τον αγώνα ποδοσφαίρου του Άγιαξ απέναντι στη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Στις 21:00 θα προβληθεί σε επανάληψη το Μαίρη Μαίρη Μαίρη, στις 21:30 ένα pre game show, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 ακριβώς, ωστόσο προσωρινό «ψαλίδι» θα μπει σε μία ακόμη αγαπημένη σειρά του Mega.

Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη 25/10 στη Γη της Ελιάς

Οι απειλές της Αθηνάς στη Βαγγελιώ γρήγορα θα της γυρίσουν μπούμερανγκ, καθώς η συμμορία τη στριμώχνει και την ξυλοκοπάει βάναυσα. Στο μεταξύ η Αρετή με την Ασπασία τελικά λυγίζουν τον Θανάση, ο οποίος αναγκάζεται να τους επιστρέψει τα χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Η Ισμήνη και η Μυρτάλη φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους. Παράλληλα, η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας. Ο Σωκράτης αρχίζει να εξοικειώνεται με το χωριό, ενώ συναντά την Αντιγόνη.

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts