Ελένη Μενεγάκη: Συγκινημένη στη Φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε αυτή την Πέμπτη (8/10) την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση.

Απαστράπτουσα και ντυμένη με total white κουστούμι το οποίο είχε συνδυάσει με nude μπλουζάκι και ίδιου χρώματος γόβες, η Ελένη Μενεγάκη χάρισε στους φωτογράφους το πιο λαμπερό της χαμόγελο.

Αφορμή γι’ αυτή την εμφάνισή της ήταν η φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών σε ροζ χρώμα, συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Σημείων – Οροσήμων, γνωστής εταιρίας καλλυντικών.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να διαδοθεί η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.
Η παγκόσμια κοινότητα του Ομίλου υποστηρίζει την έρευνα, την εκπαίδευση και τις ιατρικές υπηρεσίες.

Η Ελένη Μενεγάκη, κατά την άφιξή της στο σημείο, δεν έκανε κάποιες δηλώσεις, αλλά έδειχνε άκρως ανανεωμένη και πολύ όμορφη!

Όταν κλήθηκε να μιλήσει δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, καθώς νωρίτερα είχαν μιλήσει για εκείνη με τα καλύτερα λόγια, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι φέτος έκανε νωρίτερα από το συνηθισμένο την καθιεωμένη μαστογραφία.

«Εγώ φέτος πήγα το Σεπτέμβρη. Πήγα νωρίτερα. Είπα “ας πάω τώρα που δεν θα έχει πολύ κόσμο, που δεν θα έχει τόσα ραντεβού και μιας και είναι και η κατάσταση έτσι λόγω του κορονοϊού”. Εγώ θέλω αυτή τη χρονιά να σας πω να θυμηθείτε και τους άλλους μήνες, να το έχετε μέσα στο μυαλό σας», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε την:

6509357
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts