Επίθεση αγνώστων στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ (ΦΩΤΟ)

Το περιστατικό συνέβη στις 10 το βράδυ της Κυριακής, όταν μία ομάδα αγνώστων, φορώντας κράνη και κουκούλες, έσπασαν το αυτοκίνητο της συζύγου του προέδρου του ΟΑΣΑ, έγραψε συνθήματα στην είσοδο του σπιτιού του και πέταξε κόκκινες και μαύρες μπογιές.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ δήλωσε αμέσως μετά ότι «η επίθεση με κουκούλες και κράνη, παραπέμπει σε σκοτεινές νοοτροπίες και κύκλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει την ευθύνη της εξυγίανσης και της αναβάθμισης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών προς αποκλειστικό όφελος των πολιτών και θα προχωρήσει». (…)  «Σπάζοντας ένα αυτοκίνητο 1.000 κυβικών και τρομοκρατώντας την οικογένεια μου σε έναν ιδιωτικό χώρο, όχι μόνο δεν απαντούν στο πρόβλημα των μετακινήσεων των πολιτών, αλλά αντιθέτως συνδέονται με ύποπτους κύκλους».

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον βανδαλισμό του αμαξιού και την αναγραφή συνθημάτων στην οικία του προέδρου του ΟΑΣΑ Τάσου Ταστάνη από ομάδα κουκουλοφόρων. Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν σε μαφιόζικες πρακτικές και δεν έχουν καμία σχέση με τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Όσοι  χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους είναι απομονωμένοι από το μαζικό κίνημα και δεν τρομοκρατούν, ούτε εκφοβίζουν κανέναν».

 

img_0041

img_0047

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts