Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τζώνυ Βαβούρας

Εκτάκτως στο νοσοκομείο εισήχθη χθες, Τρίτη (23/06) ο Τζώνυ Βαβούρας. Ο γνωστός ηθοποιός – τραγουδιστής αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στην καρδιά και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Καλησπέρα από την Ευρωκλινική….. Είχα χρόνια να περάσω αλλά με την ευκαιρία μιας (ακόμα) ενόχλησης στην καρδιά εισήχθην στα επείγοντα δια τας αναγκαίας εξετάσεις και θα παραμείνω για ένα καλό ξεσκόνισμα….. Μην βιάζεστε, λέω να μην την κάνω ακόμα !!!!!! Χαρ χαρ χαρ !!!!».

Το πρωί της Τετάρτης θέλησε να ησυχάσει τους διαδικτυακούς του φίλους που ανησύχησαν για την κατάσταση της υγείας του συμπληρώνοντας: «Τη σκαπουλάραμε και αυτή τη φορά!!!! Την βγάλαμε με αγγειοπλαστική,μπαλονάκι, ξεβούλωμα του παλιού στεντ και προσθήκη ενός ακόμα στην περισπωμένη (αρτηρία)…. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας…. You made my day…. Αύριο βγαίνω και ξεκινάει μια καινούργια μέρα!!!!! Με αγάπη Vavourobocop !!!!».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts