Ηλέκτρα Νικολούζου: Στα δίχτυα του έρωτά της ο Γιάννης Κουκουράκης

Μαύρο Ρόδο: Μια σχέση φωτιά θα παρακολουθήσουμε στο ξεκίνημα της σειράς που θα προβάλει το Mega – σε καθημερινή βάση – στην prime time ζώνη.
Ο Γιάννης Κουκουράκης, ο αγαπημένος Κωνσταντής από τις «Άγριες Μέλισσες» μεταμορφώνεται για τις ανάγκες του «Μαύρου Ρόδου» σε έναν άνθρωπο της νύχτας που είναι μπλεγμένος ερωτικά με μια παντρεμένη γυναίκα την οποία υποδύεται η Ηλέκτρα Νικολούζου που στη συγκεκριμένη σειρά υποδύεται τη σύζυγο του Λεωνίδα Κακούρη.


Ο ρόλος του Γιάννη Κουκουράκη στο Μαύρο Ρόδο του MEGA


Κακούρης και Κουκουράκης όπως θα δούμε στη πορεία της σειράς θα συγκρουστούν άγρια για όσα τους χωρίζουν. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το «Μαύρο Ρόδο» να αρχίσει να προβάλλεται στο Mega περί τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, αμέσως μετά τη «Γη της Ελιάς». Στη νέα αυτή φιλόδοξη σειρά παίζουν οι ηθοποιοί: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.

Παίζουν επίσης οι Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης. Να θυμίσουμε ότι το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Τη σειρά επενδύει μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts