Η γη της ελιάς: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Δημοσθένη και Άσπα

Η γη της ελιάς: Οι εξελίξεις διαδέχονται η μια την άλλη στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Mega.

Η Χάιδω και η Μαργαρίτα γίνονται μάρτυρες ενός περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας. Παράλληλα, ο Δημοσθένης μαθαίνει ότι η Ασπασία κατηγορεί τον Φίλιππο για τον παραλίγο βιασμό της Βασιλικής και έρχονται σε μεγάλη ρήξη. Από την άλλη, ο Στάθης ζητάει από την Ιουλία να συναντηθούν..


Η Χάιδω και η Μαργαρίτα γίνονται μάρτυρες ενός περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο πρωταγωνιστούν ένας εργάτης της πρώτης, ο Παναγιώτης, και η γυναίκα του, η Ολυμπία. Αμέσως, η Χάιδω και η Μαργαρίτα προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία να καταγγείλει τον άντρα.

Όμως εκείνη είναι τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει. Αργότερα, η Χάιδω παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και απολύει τον Παναγιώτη από το θερμοκήπιο. Τότε εκείνος ξεσπάει βίαια στην Ολυμπία, η οποία τρέχει στη Μαργαρίτα για βοήθεια. Η τελευταία φροντίζει την άτυχη γυναίκα και προσπαθεί να την πείσει να καταγγείλει τον άντρα της, καθώς και να απομακρυνθεί άμεσα από κοντά του.
Παράλληλα, η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος προχωρούν τις προετοιμασίες του γάμου και της βάφτισης, ενώ ο Σωκράτης και η Αλκμήνη συνεχίζουν τις βόλτες τους στη Μάνη και δείχνουν να περνούν πολύ καλά.

Λίγο μετά, η Αντιγόνη προσκαλεί τη Μυρτάλη για να περάσουν μία βραδιά μαζί με τα κορίτσια κι εκείνη αρνείται, καθώς έχει τσακωθεί με τις περισσότερες. Τελικά, υποχωρεί και ζητάει από την Ισμήνη να τα ξαναβρούν, αλλά η αντίδρασή της δεν είναι η αναμενόμενη. Την ίδια ώρα, η Δήμητρα συναντάει εντελώς τυχαία τον Αποστόλη στον δρόμο και τον προσκαλεί στο σπίτι της για φαγητό. Και αυτό γιατί θέλει να φτιάξει τη σχέση τους, που ξεκίνησε στραβά.

Δείτε το βίντεο από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts