Η Γη της ελιάς: Έξαλλος ο Στάθης με τον γάμο της κόρης του- Η Αρετή υποψιάζεται «πλεκτάνη» Χάιδως

Η Γη της ελιάς: Ο Στάθης θα τα βάλει με όλους και κυρίως με την Μαργαρίτα και με τον φίλο του Λυκούργο (τον οποίο παρεμπιπτόντως θέλει να προσλάβει η Αρετή ως δικηγόρο της για να βγει το διαζύγιο -πολύ- σε βάρος του)!
Εννοείται βεβαίως ότι ο Στάθης θα ορμήσει στο σπίτι της Χάιδως να ζητήσει εξηγήσεις και να κάνει έναν μικρό (#not) χαμό. Εκείνο που δεν εννοείται είναι η σκέψη της Αρετής ότι η Χάιδω κρατάει αιχμάλωτη την Βασιλική στην Αθήνα και την πίεση να παντρευτεί τον Φίλιππο!

Δύο γάμοι και ένα διαζύγιο

Και σα να μην του έφταναν όλα αυτά του Στάθη έχει και τη σκέψη του αστυνόμου Κουράκου που ντύνεται γαμπρός στο πλευρό της Ιουλίας. Και βέβαια η Ιουλία δεν θα κάνει πίσω. Θέλει να πονέσει τον Στάθη για όλα αυτά τα χρόνια που εκείνος έκανε τη ζωή του, με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ενώ εκείνη μαράζωνε. Και θα παντρευτεί τον Γιώργη. Και θα πάνε και ωραιότατο ταξίδι στο Παρίσι. Οι σκιές του παρελθόντος όμως… δεν θα την αφήσουν να το χαρεί. Μέρα με τη μέρα οι σκέψεις θα την τρελαίνουν: Μήπως έκανε λάθος που παντρεύτηκε τον Γιώργη ενώ την παρακαλούσε (επιτέλους) ο Στάθης; Μήπως βιάστηκε να πει το “ναι”; Μήπως… δεν ξέρει καθόλου τον άντρα που παντρεύτηκε; (αυτό το τελευταίο κράτησέ το… θα σου χρειαστεί).

Και μιας και λέμε για σκιές από το παρελθόν πρόσθεσε στη λίστα την πρώην του Λυκούργου που επιστρέφει στη Μάνη να του χαλάσει τη σχέση με τη Χάιδω, τον πρώην σύζυγο της Μαργαρίτας που επιστρέφει ως καλός και μετανιωμένος αλλά θα εξελιχθεί σε μεγάλη “πληγή” (αν και αρχικά θα την καταφέρει να του δώσει μια ευκαιρία να είναι ξανά μαζί), τον πρώην της Αθηνάς που θέλει να γίνει αρχιβαρόνος της νύχτας και την πρώην του Μάνου που δεν λέει να φύγει από το μυαλό του. Θα γίνει χαμός!

Και μιας και μιλάμε για «χαμό», ο Στέφανος θα μάθει πως η Μυρτάλη ήξερε τα πάντα για τον έρωτα της αδερφής του με τον «μισητό» Φίλιππο και… θα την χωρίσει.

Queen

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts