Η Γη της ελιάς: Έτσι καταλαβαίνει η Αθηνά γιατί χώρισε με τον Ιάκωβο

Η Γη της ελιάς: Απώλειες βιώνει η Αθηνά, στη σειρά του Mega. Η είδηση του θανάτου του Ιάκωβου, την βρίσκει στη φυλακή και η επιστολή που της έχει αφήσει θα την συγκλονίσει.

Το γράμμα αυτό το έχει στα χέρια του ο Λυκούργος, ο οποίος όντας περίλυπος για το χαμό του επιστήθιου φίλου του επισκέπτεται στη φυλακή την Αθηνά και της ανακοινώνει τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Ιάκωβου Βρεττάκου ενώ παράλληλα της παραδίδει την επιστολή του.


Τώρα καταλαβαίνει την αιτία του ξαφνικού χωρισμού τους. Τα λόγια του θα της δώσουν δύναμη και αυτή πιστέψτε μας, θα της χρειαστεί.

Η Αθηνά αρχίζει να διαβάζει το γράμμα του Ιάκωβου και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Ο Ιάκωβος ζητεί από την Αθηνά να σταθεί δυνατή και με το κεφάλι ψηλά ενώ παράλληλα την προτρέπει να κοιτάξει να ζήσει τη ζωή της από δω και πέρα, να ταξιδέψει και να ερωτευθεί ξανά.

Και δεύτερη φορά πέφτει θύμα ξυλοδαρμού στην φυλακή και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Η ζωή της πλέον κινδυνεύει, αλλά η μόνη της ελπίδα, είναι πια, να ανακαλύψει ο Γιώργης Κουράκος, τον πραγματικό δολοφόνο του Δημήτρη.

Αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί. Και έτσι στην ουσία από τα τέλη της χρονιάς, θα την δούμε να επιστρέφει στη Μάνη και να διεκδικεί να κρατήσει το μερίδιό της στην επιχείρηση των Βρεττάκων στη Γη της Ελιάς. Τρίτη δυσκολία στο δρόμο της θα είναι αυτή. Αλήθεια, μέχρι το τέλος της σεζόν, θα την δούμε πραγματικά ευτυχισμένη την Άντζελα Γκερέκου ως Αθηνά;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts