Η Γη της Ελιάς: «Έχεις εμμονή με την μάνα σου, γι’ αυτό σε χώρισε η Μυρτάλη»

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σιγά σιγά δείχνει να κάνει βήματα, με σκοπό να ξεκόψει εντελώς από την Αρετή και αυτή την τοξική σχέση που τον ταλαιπωρεί.
Ο ίδιος προχωρά με την Εύα όμως τα προβλήματα συνεχίζονται. Ο Στέφανος τον συναντά με αφορμή να του μιλήσει για την Αρετή και ένας καυγάς μεταξύ τους ξεσπά.
Στο σημερινό επεισόδιο (28/2) της σειράς Η Γη της Ελιάς, ο Στάθης δεν διστάζει να προχωρήσει ερωτικά με την Εύα, προσπαθώντας έτσι να ξεπεράσει εντελώς την Ιουλία και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Ο Ανέστης, μεθυσμένος, επιτίθεται στην Ευτυχία έξω από το σπίτι της. Η Μαρίνα, που περνά τυχαία από εκεί, χτυπά τον Ανέστη με μια πέτρα στο κεφάλι προκειμένου να γλιτώσει την Ευτυχία από τα χέρια του.

Η Αντιγόνη καβγαδίζει με τον Ισίδωρο κι εκείνη μαζεύει τα πράγματά της και γυρίζει στο σπίτι της. Μετά από αυτό, εντελώς απρόσμενα, ο Μάνος κάνει μια κίνηση καλής θέλησης προς την αδελφή του. Ο Στάθης, απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς, βλέπει τυχαία στο δρόμο τη Βασιλική και διχάζεται ανάμεσα στην πατρική αγάπη και τον θυμό του. Ο ίδιος λυγίζει και τρέχει στην αγκαλιά της. Πως θα αντιδράσουν Αρετή και Στέφανος μόλις το μάθουν;

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts