Η Γη της Ελιάς: Αναστασία: «Με τον αδερφό του άνδρα σου ρε Αθηνά;»

Η Γη της Ελιάς: Σε μια μεγάλη αποκάλυψη θα βρεθεί μπροστά η Αναστασία στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega που μας καθηλώνει κάθε φορά.
Αυτό θα συμβεί διότι η ηρωίδα θα ανακαλύψει άθελα της την σχέση της Αθηνά με τον αδερφό του συχωρεμένου, άνδρα της Ιπποκράτη, Ιάκωβο.

Ο έρωτας μεταξύ τους δυστυχώς δεν μπορεί να σταματήσει στη σειρά Η Γη της Ελιάς παρόλο τις φοβίες της Αθηνάς, η οποία κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τα προσχήματα. Η ίδια πριν από λίγο καιρό κήδεψε τον άνδρα της και θεωρητικά ακόμα βρίσκεται σε πένθος.

Ο Ιάκωβος όμως εισέβαλε ξαφνικά στην ζωή της και τα ανέτρεψε όλα. Οι δυο τους ερωτευθήκαν και αυτό άμα γίνει γνωστό θα προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο στην Αερόπολη. Στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του Mega, η Αναστασία θα πιάσει στα πράσα τους δύο ήρωες και το σοκ της θα είναι μεγάλο. Η ίδια θα αναρωτηθεί το πως είναι δυνατόν η σύζυγος του Ιπποκράτη να βγαίνει με τον αδελφό του και αντίστοιχα ο Ιάκωβος να προδίδει τον Ιπποκράτη με αυτό τον τρόπο.

Η Αθηνά την επόμενη κιόλας στιγμή, θα προσπαθήσει να της εξηγήσει τα πάντα αλλά η Αναστασία γνωρίζει πολύ καλά τι είδε με τα μάτια της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts