Η Γη της Ελιάς: Αντιγόνη Κουλουκάκου: Με αυτό το γνωστό ζευγάρι είναι κουμπάρα και μόλις το μάθαμε

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχει κλέψει τις εντυπώσεις στη σειρά του Mega και έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της Ιουλίας.
Η τηλεοπτική Ιουλία, ή αλλιώς Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος και της αρέσει η φυσική ομορφιά. Η υποκριτική ήρθε στον δρόμο της όταν ήταν 23 χρονών και αποφάσισε να ασχοληθεί, μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Η ηθοποιός κατάγεται από την Μάνη, ενώ έχει ζήσει για πολλά χρόνια στην Ιταλία, όπου ασχολήθηκε και με το μόντελινγκ, προσθέτοντας πληθώρα από συνεργασίες στο ενεργητικό της.

Τη φετινή σεζόν την γνωρίσαμε μέσα από τη “Γη της Ελιάς”, ως Ιουλία Βρεττάκου, ένας χαρακτήρας, που ενώ φαίνεται αδύναμος, στο τέλος δείχνει ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα και να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις για τη ζωή της. Η ίδια έβαλε τέλος στον έρωτά της με τον Στάθη και παντρεύτηκε τον αστυνόμο Γιώργο Κουράκο!

Στο παρελθόν, είχε επισκεφτεί το ινστιτούτο ομορφιάς, My room, της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και μάλιστα είχαν ποζάρει και μαζί.
Γνωρίζατε ότι είναι η κουμπαρά της Κορίνας Στεργιάδου και του Αντώνη Βλοντάκη; Αν όχι, ήρθε η ώρα να το μάθετε από εμάς!
Όταν είχε επισκεφτεί το My room ζούσε μόνιμα στην Ιταλία και εργαζόταν ως ηθοποιός κάνοντας ταινίες μικρού μήκους!
Ερχόταν στην Ελλάδα μόνο τις γιορτές! Τώρα όμως εγκαταστάθηκε και πάλι στη χώρα μας και ελπίζουμε να μείνει για καιρό!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts