Η Γη της Ελιάς: Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο – Η συγκίνηση του Λυκούργου στον γάμο της κόρης του

Η Γη της Ελιάς: Η ημέρα του γάμου του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης έφτασε. Όλοι προετοιμάζονται και ο Λυκούργος νιώθει μεγάλη συγκίνηση που θα συνοδέψει την κόρη του στην εκκλησία και θα την παραδώσει στον γαμπρό.

Ο Λυκούργος είναι τρισευτυχισμένος με τον γάμο της αγαπημένης του κόρης και στο τραπέζι που θα γίνει μετά το μυστήριο θα πάρει τον λόγο και φανερά συγκινημένος θα μιλήσει στους καλεσμένους του.

Παρόντες στον γάμο αλλά και τη βάφτιση που θα ακολουθήσει, θα είναι όλοι εκτός από τον Ισίδωρο, ο οποίος αρνείται να παρευρεθεί λόγω του Κωνσταντίνου, ενώ παράλληλα είναι πιεσμένος με το θέμα της Αγγελικής.

Μάλιστα στο γλέντι που θα ακολουθήσει λίγο μετά, ο Λυκούργος θα βγάλει λόγο και θα συγκινήσει τους πάντες με τα λόγια του στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, μιλώντας για τον γάμο της μοναχοκόρης του Ισμήνης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο απόσπασμα από το αποψινό πολύ ενδιαφέρον και γεμάτο καταιγιστικές εξελίξεις επεισόδιο:

Στο μεταξύ όμως, ο Σωκράτης πιέζεται να πάρει κάποιες αποφάσεις, οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν τη ζωή του μικρού κοριτσιού. Ο Στάθης, με αφορμή ένα τυχαίο γεγονός, καταφέρνει να θυμηθεί από πού γνωρίζει τον άνδρα που άρπαξε το αγοράκι μπροστά στα μάτια του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts