Η γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η σειρά δεν θα προβληθεί τις επόμενες Κυριακές!

Η γη της Ελιάς: Παρ’ όλο που οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά είναι καταιγιστικές και περιμένουμε πώς και πώς να παρακολουθήσουμε πώς αλλάζουν οι ζωές των ηρώων, η Γη της Ελιάς δεν θα προβληθεί για τις επόμενες δύο Κυριακές.

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, μια αλλαγή που σίγουρα δεν θα αρέσει και πολύ στο φανατικό κοινό της σειράς, Η Γη της Ελιάς, έρχεται όσον αφορά τις μέρες προβολής της αγαπημένης σειράς του Mega. Πιο συγκεκριμένα, δεν θα δούμε να προβάλλεται τις επόμενες δυο Κυριακές, 22 και 29 Μαΐου. Ποιος είναι ο λόγος;

Ο λόγος λοιπόν είναι ένας και είναι το X Factor. O μουσικός διαγωνισμός που φέτος προβάλλεται από το Mega ξεκινάει τα Live shows την επόμενη Κυριακή στις 21:00 το βράδυ, την ώρα που κανονικά θα προβαλλόταν το επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς τα live του X Factor σε αριθμό είναι 10, όπως και τις προηγούμενές χρονιές, αλλά σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού τις επόμενες δυο Κυριακές, 22 και 29 Μαΐου, η σειρά δεν θα προβληθεί.

Μπορεί Η Γη της Ελιάς να μην προβάλλεται Κυριακή, αλλά ο Ανδρέας Γεωργίου, ο σκηνοθέτης της σειράς, θα βρίσκεται στην παρουσίαση των live shows του X Factor αναλαμβάνοντας έναν νέο και διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts