Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι τελικά ο εγκέφαλος του κυκλώματος

Η Γη της Ελιάς: Όλα μπαίνουν σιγά σιγά σε σειρά και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη στη σειρά του Mega. Ο αρχηγός του κυκλώματος αποκαλύπτεται επιτέλους! Ένας άνθρωπος έρχεται στη Μάνη και σκορπά τον τρόμο. Κανείς δεν είναι έτοιμος για αυτό που θα αντικρίσει στη Γη της Ελιάς. Κανείς δεν περιμένει πως αυτός ο άνθρωπος είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος που ευθύνεται για τα φρικτά αυτά εγκλήματα.
Ο Κωνσταντίνος ακολουθεί εντολές. Δείχνει διαρκώς πως υπακούει στις οδηγίες κάποιου ανώτερου μέλους. Κανείς δε τον έχει δει, κανείς δε γνωρίζει ποιος είναι αυτός. Όταν τα βήματά του τον οδηγήσουν στη Μάνη, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μουλόπουλο στο MYtv, ο Δημοσθένης είναι ο αρχηγός του κυκλώματος, στην γη της ελιάς! Ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος, ξάδελφος του Στάθη Καπερνάρου, θα έρθει για να βάλει μία τάξη στην οργάνωσή του, τρομοκρατώντας τον Κωνσταντίνο!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts