Η Γη της ελιάς: Αυτός θα είναι ο μεγάλος εφιάλτης της Άντζελας Γκερέκου

Στις 19 Σεπτεμβρίου θα έχουμε και την επίσημη πρεμιέρα σε αρκετές σειρές της μυθοπλασίας, τόσο στα ιδιωτικά κανάλια όσο και στην δημόσια τηλεόραση και το ενδιαφέρον φυσικά κορυφώνεται, για εκείνες που συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά.

Στη Γη της ελιάς στο Mega έχουμε ανέλπιστες συγκρούσεις και νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν τη μοίρα όλων των τηλεοπτικών μας ηρώων.

Τα βάσανα δεν έχουν τέλος για την Αθηνά στη Γη της Ελιάς

Με αγωνία ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου. Η σύλληψη της Αθηνάς ως ύποπτης για την δολοφονία του Δημήτρη είναι το μείζον θέμα, μαζί με την παρασκηνιακή δράση του υπόκοσμου με αρχηγό τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο. Η σύλληψη της άλλοτε ισχυρής κυρίας της Μάνης, την φέρνει στην δυσκολότερη θέση της ζωής της.

Παλεύει να αποδείξει την αθωότητά της και η μόνη που φαίνεται να την πιστεύει θα είναι η Ιουλία. Δυστυχώς αυτό θα της στοιχίσει και τον γάμο της. Από το πουθενά εμφανίζεται ξαφνικά και η αδελφή του Δημήτρη που ζούσε στο Βέλγιο. Και έτσι καλωσορίζουμε στην σειρά την ηθοποιό Έλενα Καλλινίκου η οποία έχει σκοπό να δυσκολέψει την ζωή και τον ρόλο της Άντζελας Γκερέκου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts