Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το αιματοβαμμένο φινάλε της σεζόν

Η Γη της Ελιάς: Αίμα, δάκρυα, απόγνωση και μια μικρή δόση αισιοδοξίας περιμένει τους τηλεθεατές, στο φινάλε της σειράς. Δύο αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές θα πεθάνουν, ενώ άλλοι θα φύγουν για πάντα στο εξωτερικό, κυνηγώντας μια καλύτερη ζωή.

Ο Αλέξης και η Μυρτάλη θα μας αποχαιρετήσουν με τον πιο φρικτό τρόπο. Η Μυρτάλη θα χάσει τη ζωή της από τα χέρια του Αλέξη, ο οποίος θα την δολοφονήσει κι έπειτα θα αυτοκτονήσει… Το δραματικό αυτό τέλος, θα μας καθηλώσει.

Η Αντιγόνη και η Εύα θα φύγουν οριστικά από τη Μάνη, αφήνοντας πίσω τους όσα τις πλήγωσαν. Στον θάνατο θα οδηγηθεί και ο Άρης, μέσα στο κελί. Ο πόνος θα είναι αβάσταχτος για τις δύο γυναίκες.

Εκτός από αίμα, έρχονται και αποκαλύψεις. Η δολοφονία του Ανέστη θα έρθει στο φως και ο Κουράκος με την Ευτυχία θα σκεπάσουν με μαύρα σύννεφα τον παραμυθένιο τους γάμο. Η Μαργαρίτα και η Αθηνά θα ντυθούν στα μαύρα και η αγωνία για την επόμενη σεζόν θα εκτοξευτεί στα ύψη.

Νέοι χαρακτήρες μπαίνουν στο φινάλε της δεύτερης σεζόν και υπόσχονται να ρίξουν φως σε πολλές υποθέσεις της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Τα επόμενα επεισόδια θα είναι καθοριστικά για τη συνέχεια της ιστορίας.

Πηγή: Youfly

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts