Η γη της Ελιάς: Δείτε την «Ευτυχία» να ποζάρει με μπικίνι! Είναι μία θεά!

Η γη της Ελιάς: Πολλές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά το μέλλον της τηλεοπτικής Ευτυχίας στη σειρά του Mega που έρχεται σύντομα στους δέκτες μας για τον β’ κύκλο της.

Η Ιφιγένεια Πιερίδου που υποδύεται τη συγκεκριμένη ηρωίδα θα μας απασχολήσει ξανά την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν καθώς η Ευτυχία θα έχει σοβαρά προβλήματα.

Θα κινδυνεύσει με φυλάκιση, κάτι που θα σοκάρει τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στη ζωή της. Μετά τη Μαρίνα, σειρά έχει το επόμενο θύμα του Ανέστη, το οποίο και τον αποτελειώνει… Όπως μαθαίνουμε από τα spoilers που κυκλοφορούν ήδη για τον πολυαναμενόμενο β’ κύκλο της Γης της Ελιάς, η Ευτυχία δολοφονεί εν ψυχρώ τον Ανέστη, στην προσπάθειά της να αμυνθεί. Ο Ανέστης πίνει και της επιτίθεται ξανά, αποφασισμένος να την κάνει δική του.

Η Ευτυχία, όμως, χάνει τον έλεγχο και του ορμά. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο Ανέστης πέφτει νεκρός στο έδαφος, λίγο αφότου έχει δολοφονηθεί άγρια και ο Δημήτρης!

Έτσι, η Ευτυχία θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, και μία από αυτές θα είναι η φυλάκισή της. Θα καταφέρει να γλιτώσει, όπως η Μαρίνα, η θα κλειστεί στο κελί, πληρώνοντας το λάθος της να σκοτώσει τον… βιαστή της; Δεν χρειάζεται να πούμε ότι ο Λυκούργος θα αναλάβει την υπεράσπισή της.

Μέχρι να δούμε όλα τα παραπάνω στις οθόνες μας, απολαύστε την καλοκαιρινή εκδοχή της Ιφιγένειας Πιερίδη ή αν προτιμάτε, της τηλεοπτικής Ευτυχίας η οποία ανέβασε διάφορα στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις διακοπές της.
Μεταξύ αυτών, την είδαμε να ποζάρει με μαγιό σε άκρως καλλιτεχνικές πόζες. Και φυσικά είναι υπέροχη. Δείτε την παρακάτω:


Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts