Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Μυρτάλη το νέο παράνομο ζευγάρι;

Η Γη της Ελιάς: Οι συναντήσεις του Δημοσθένη και της Μυρτάλης γίνονται όλο και πιο τακτικές.
Οι δυο τους συνωμοτούν για να καταστρέψουν τους Βρεττάκους, με κάθε κόστος. Στόχος της Μυρτάλης είναι να πάρει στα χέρια της τον πλήρη έλεγχο των επιχειρήσεων.

Από την άλλη πλευρά, στόχος του Δημοσθένη είναι να ισοπεδώσει τον Ισίδωρο, ώστε να πάρει στα χέρια του τη δική του εξουσία, ειδικά λίγο πριν τις μεγάλες δημοτικές εκλογές.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο πρωταγωνιστές, πάντα βρίσκουν τον τρόπο, για να έρθουν κοντά. Ο Δημοσθένης ξεγελά την Μυρτάλη, με αποτέλεσμα εκείνη να υπογράφει και να παίρνει το δάνειο των 5.000.000.000 ευρώ.

Τα πρώτα κουτσομπολιά στη Μάνη

Τι συμβαίνει, όμως, με αυτούς τους δύο χαρακτήρες; Ο Αλέξης θα δει μια μέρα τον Δημοσθένη να βγαίνει από το σπίτι της Μυρτάλης και θα γίνει έξαλλος, στην γη της ελιάς. Θα δείξει έντονα τη ζήλια του και θα αρχίσει να υποψιάζεται πως η Μυρτάλη τον απατά με τον Καπερνάρο.

Σύντομα τα πρώτα κουτσομπολιά στη Μάνη θα πάρουν φωτιά. Από εκεί θα καταλάβει ο Ισίδωρος πως κάτι πάει λάθος με την ανιψιά του και θα υποψιαστεί τον Δημοσθένη για το δάνειο…

Η συνεργασία της Μυρτάλης και του Δημοσθένη θα λήξει άδοξα και οι δυο τους δε θα μιλήσουν ξανά ποτέ.. Ο καυγάς με τον Αλέξη θα είναι άσχημος, με τις σκηνές ζηλοτυπίας να ξεκινούν, δίχως τέλος. Θα καταφέρει η Μυρτάλη να σταθεί ξανά στα πόδια της;

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts