Η γη της ελιάς εξελίξεις: Αγωνία για την εγκυμοσύνη της Μαρίνας

Η γη της ελιάς: Οι μέρες κυλούν, όμως η Μαρίνα εξακολουθεί να βιώνει πολύ τραγικά τον χαμό της αγαπημένης της φίλης και έχει βυθιστεί στην απόλυτη θλίψη.

Ο Ισίδωρος με τον Μάνο κάνουν ό,τι μπορούν για να την παρηγορήσουν, αλλά είναι μάταιο. Μάλιστα, έχουν αρχίσει να ανησυχούν ακόμα και για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της, καθώς η Μαρίνα παραμένει ράκος ψυχολογικά εδώ και πολλές μέρες λόγω της δολοφονίας της Μυρτάλης.

Παράλληλα, η Βασιλική αρχίζει να υποψιάζεται τις υποτιθέμενες προσπάθειες συμφιλίωσης της Αρετής, ενώ η μητέρα της συνεχίζει να κάνει μάγια με τη βοήθεια της Χρυσούλας. Από την άλλη, ο Ισίδωρος παραχωρεί στην Ισμήνη το υπόλοιπο 20% της εταιρείας της Μυρτάλης.

Viral είδησηΗ γη της Ελιάς: «Μάνα, τη σκότωσα…»

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Εύα λέει για πάντα αντίο τον Χρήστο, αφού πρώτα του εξηγεί κάποια πράγματα σχετικά με την απόφασή της να πάει στο Ντουμπάι. Αργότερα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, η γυναίκα φεύγει από τη Μάνη, αποχαιρετώντας τελευταίο τον πρώην αγαπημένο της, τον Στάθη.

Δείτε απόσπασμα από το επόμενο επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς:

Πηγή: my tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts